Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Η τρυφερή φωτογραφία

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη πιο ερωτευμένοι από ποτέ – Η τρυφερή φωτογραφία

Η τρυφερή φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη. Ο Σάκης Ρουβάς της εκφράζει την αγάπη του με κάθε τρόπο.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη γνωρίστηκαν και αποφάσισαν να πορευτούν μαζί στη ζωή. Ο έρωτάς τους και η αγάπη τους μετά και από την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου.

«Στις μικρές, καθημερινές πράξεις κρύβεται η αγάπη. Δεν χρειάζεται καμία αφορμή για να την εκφράσεις!» ήταν το μήνυμα που επέλεξε ο Σάκης Ρουβάς για να συνοδεύσει μια τρυφερή φωτογραφία.

Δεν διστάζει να δείξει την αγάπη του για την Κάτια Ζυγούλη δημόσια, με τελευταίο παράδειγμα την τρυφερή φωτογραφία να τη φιλά στο μάγουλο και να της προσφέρει λουλούδια.

Η Κάτια Ζυγούλη, το χαστούκι και ο Σάκης Ρουβάς

Ήταν πίσω στο 2003 που ο Σάκης Ρουβάς γνώρισε την Κάτια Ζυγούλη στα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Ακολουθώντας το σενάριο, η Κάτια Ζυγούλη χαστούκιζε τον Σάκη Ρουβά, με τη γνωριμία τους να εξελίσσεται σε σχέση ζωής.

Μετά από 13 χρόνια σχέσης, Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 3 Ιουλίου του 2017.

Η όμορφη οικογένειά τους συμπληρώθηκε με τον ερχομό των 4 παιδιών τους. Αναστασία, Αριάδνη, Αλέξανδος και Απόλλωνας.

Οι εντάσεις και οι διαφωνίες

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα παιδιά τους να είναι οι πρωταγωνιστές της καθημερινότητάς τους.

Η Κάτια Ζυγούλη έχει μιλήσει για την οικογένειά της, τονίζοντας πόσο πολύ περήφανη είναι τόσο για τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά, όσο και για τα τέσσερα παιδιά τους.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να μιλήσει και για τις δυσκολίες στη σχέση τους, σημειώνοντας πως πάντα θα υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες. Πάντα όμως μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια.

«Νιώθω ότι ο κόσμος έχει την εικόνα της τέλειας οικογένειας και της τέλειας σχέσης για εμάς. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και μας το δίνω.

Δεν είναι όμως έτσι, δεν είναι όλα ροζ πούδρα στο σπίτι. Εννοείται ότι υπάρχουν και εντάσεις και διαφωνίες αλλά όλα σε φυσιολογικά πράγματα. Το θέμα είναι πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις γιατί όλα αντιμετωπίζονται.

Αφήνουμε θυμούς να συσσωρεύονται και τελικά πας να πιάσεις το χέρι του άλλου και υπάρχει ένα τείχος μπροστά. Καλό είναι να τα δουλεύουμε. Αν στρέψεις την προσοχή σου από το ένα που σε εκνευρίζει, σε όλα τα άλλα που σε ενώνουν με το σύντροφό σου. αμέσως βλέπεις και τους λόγους να το κάνεις να δουλέψει. Θέλει και οι δύο να θέλουν να είναι μαζί» δήλωνε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της πριν από λίγους μήνες.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024