Καλά νέα για Ίνγκασον και Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ
Δυο σημαντικές επιστροφές είχε ο ΠΑΟΚ στην σημερινή του προπόνηση με τους Ίνγκασον και Κουλιεράκη να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς ενώ εκτός λόγω απροόπτου έμεινε ο Κεντζιόρα.
Ευχάριστα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.
Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Ίνγκι Ίνγκασον να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς και να είναι πλέον διαθέσιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των Play-Offs (2/4, 19.30). Από εκεί και πέρα ατομικά δούλεψαν οι, Λύρατζης και Νάσμπεργκ ενώ απρόοπτο προέκυψε με τον Τόμας Κεντζιόρα ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση.
Ο Πολωνός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκείμενου να φανεί αν έχει και ποιο το μέγεθος του τραυματισμού του.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των «ασπρόμαυρων»:
«Οι διεθνείς επιστρέφουν, οι τραυματίες μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς και η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ μπαίνει στην τελική της ευθεία.
Οι καιρικές συνθήκες κράτησαν για μία ακόμα μέρα την ομάδα στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα ήταν και πάλι αφιερωμένο στο τακτικό κομμάτι. Αρχικά οι παίκτες δούλεψαν χωρισμένοι σε επιθετικούς κι αμυντικούς και στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια σε όλο το γήπεδο, που είχαν να κάνουν με την κυκλοφορία και την ανάπτυξη.
Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Ίνγκι Ίνγκασον μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ατομικά δούλεψαν οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης.
Στα απρόοπτα της ημέρας, ο Τόμας Κεντζιόρα αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο. Ο Πολωνός μπακ θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Την Πέμπτη (30.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».
- Επίσημο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη Νίγκρο
- Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για το τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη – Μέσα ο Σπανούλης
- Γιατί ο Εμμανουήλ Καραλής δυσκολεύεται να φτάσει ξανά στα 6 μέτρα
- Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Γκατσίνοβιτς (vid)
- Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει «κλειδώσει» οριστικά η μεταγραφή του Φρανσίσκο στη Βιλερμπάν
- Η FIFA μετατρέπει το ημίχρονο σε «half time show» – Με διακοπή 30 λεπτών ο τελικός του Μουντιάλ
- Απίθανο: Ντελιβεράς μπήκε σε σπίτι και πανηγύρισε το γκολ της Ισπανίας (pic)
- Εμπαπέ μετά τον αποκλεισμό: «Υπάρχει τεράστια απογοήτευση, κάναμε πολλά λάθη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442