Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιώτης Μπαλτάκος, ένας πρόεδρος εκτός τόπου και χρόνου!

Παναγιώτης Μπαλτάκος, ένας πρόεδρος εκτός τόπου και χρόνου!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι από αυτές τις περιπτώσεις που ο απλός λαός χαρακτηρίζει ως ανίατη!

Και να θέλεις να τον δεις με συμπάθεια, κάτι θα κάνει , κάτι θα πει, κάτι θα φτιάξει, που θα τα γκρεμίσει όλα!

Τελευταίο… μαργαριτάρι, η ανακοίνωση που έβγαλε επί προσωπικού και στην οποία αναφέρει: «Δεν πρόκειται να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν. Δεν θα ακολουθήσω τον ρυθμό κανενός, αλλά, αργά, σταθερά και θεσμικά θα επιβάλλω τον δικό μου. Και όπως όλοι γνωρίζουν όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του είναι και αυτός που κερδίζει τελικά. Πάντα, παντού και με οποιονδήποτε αντίπαλο».

Ως άλλος Ιούλιος Καίσαρας, αναφέρεται σε πρώτο πρόσωπο και λέει ότι θα επιβάλλει τον δικό του ρυθμό! Αλήθεια, αυτό κατάλαβε μετά από όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες; Και το θέμα είναι να… κερδίσει αυτός και όλοι οι άλλοι στα παλιά του τα παπούτσια.

Είναι φανερό ότι ο άνθρωπος που ηγείται της ΕΠΟ είναι εκτός τόπου και χρόνου και πιστεύει ότι ο ίδιος, είναι το ποδόσφαιρο!

Αλήθεια όλες αυτές τις ημέρες σε ποια χώρα ζει; Δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει και την τεράστια ευθύνη που έχει για τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου, ως πρόεδρος της ΕΠΟ.

Τα σφυρίγματα των διαιτητών είναι εγκληματικά, με αποκορύφωμα την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Οι διαιτητές που έρχονται από το εξωτερικό είναι στην καλύτερη περίπτωση από το… κάτω ράφι και φυσικά ανίκανοι να διευθύνουν αγώνες τόσο υψηλής κρισιμότητας.

Οι ελίτ διαιτητές αποδείχθηκαν όνειρο θερινής νυκτός για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο άνθρωπος που απέτυχε παταγωδώς σε αυτό τον τομέα, ο Στιβ Μπένετ, παραμένει στη θέση του σαν να μην τρέχει τίποτα.

Αγνόησε επιδεικτικά τον Αρη και το Βόλο στη συνάντηση με τους μεγάλους, λες και οι δύο ομάδες δεν μετέχουν στα πλέι οφ και χρειάστηκε η αποκάλυψη του Μπένετ ότι έχουν προσκληθεί, για να συμμετάσχουν κανονικά στο ραντεβού στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η συνάντηση των έξι μεγάλων κατέληξε σε φιάσκο, καθώς δεν επετεύχθη συμφωνία σε κανένα ζήτημα, με μία μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο να χάνεται παταγωδώς.

Αναγκάστηκε κατόπιν εορτής να πάει στην Ελβετία και να ζητήσει την αρωγή της UEFA για ελίτ διαιτητές, αφού τα πλέι οφ έχουν ξεκινήσει και τα πρώτα λάθη έγιναν.

Κι όλα αυτά που αναφέρω, τα οποία υποδηλώνουν την καταφανή αδυναμία του Μπαλτάκου να διοικήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι περιστατικά των τελευταίων λίγων ημερών!

Ωστόσο ο ίδιος στον κόσμο του, επιμένει ότι θα… επιβάλλει το ρυθμό του. Ας καταλάβει λοιπόν ότι το μοναδικό που πρέπει να επιβάλλει και μάλιστα στον εαυτό του, είναι η παραίτηση!

Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για το καλό όλων…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024