Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυμναστική: Πετσέτα, σπουπόξυλο, καρέκλα - Πώς να γυμναστείτε στο σπίτι

Γυμναστική: Πετσέτα, σπουπόξυλο, καρέκλα – Πώς να γυμναστείτε στο σπίτι

Μήπως είστε από αυτούς που βαριούνται να πάνε στο γυμναστήριο; Με αυτά τα αντικείμενα μπορείτε να γυμναστείτε από το σπίτι, χωρίς να ξοδέψετε χρήματα σε όργανα γυμναστικής.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως για να γυμναστεί κάποιος σωστά θα πρέπει να πάει στο γυμναστήριο. Αυτό όμως, δεν είναι αλήθεια.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η γυμναστική μπορεί να γίνει από το σπίτι και τελικά να έχει τα ίδια ευεργετικά αποτελέσματα με το γυμναστήριο.

Και εάν φοβάστε πως αυτό δεν θα γίνει σωστά επειδή δεν διαθέτετε εξοπλισμό γυμναστηρίου, τότε κάνετε λάθος. Το σπίτι σας μπορεί να μεταμορφωθεί γρήγορα σε αίθουσα γυμναστηρίου, χρησιμοποιώντας απλώς αντικείμενα που ήδη έχετε.

Ποια είναι αυτά;

Σκουπόξυλο, πετσέτες, μπουκαλάκια με νερό και πολλά άλλα θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε fit χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από την πόρτα του σπιτιού σας.

Αυτά είναι πέντε από τα πολλά αντικείμενα που μπορούν να σας γυμνάσουν.

  • Σκουπόξυλο

Όλοι έχουν στο σπίτι τους ένα σκουπόξυλο. Τώρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε διαφορετικά. Το σκουπόξυλο μπορεί να σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα ασκήσεων.

Μπορείτε να γυμνάσετε τα χέρια σας, στηριζόμενοι στον τοίχο σε βαθύ κάθισμα. Κρατήστε το σκουπόξυλο πάνω από το κεφάλι σας και φέρτε τα χέρια σας μπροστά. Επίσης, μπορείτε να κάνετε κοιλιακούς αλλά και πολλές ακόμη. Το σκουπόξυλο μπορεί επίσης, να χρησιμοποιηθεί για να μάθετε να κάνετε σωστά τα βαθιά καθίσματα.

@mabeltineo #workout #homeworkout #fitness #broomstick #broomstickworkout #foryoupage ♬ Built For This – Becky G

  • Καρέκλες

Τι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσουμε κάτι που όλοι έχουμε στο σπίτι μας; Φυσικά, μιλάμε για τις καρέκλες.

Εάν τοποθετήσετε μία καρέκλα στη μέση, μπορείτε να γυμνάσετε πολλά διαφορετικά σημεία του σώματός σας από τους κοιλιακούς μέχρι και τα πόδια σας.

@betterme_app Easier than ever! Join in, post your training, and don’t forget to tag us!❤️ #betterme   #bettermetransformation   #workoutplan   #fitfam   #workoutathome   #absworkout  #lazyworkout   #easyexercise   #fakebody #chairexercise ♬ Swear By It – Chris Alan Lee

  • Μπουκάλια με νερό

Εάν θέλετε να γυμναστείτε με βάρη αλλά δεν έχετε στο σπίτι σας, τότε μπορείτε πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσετε μπουκαλάκια με νερό.

Το ιδανικό θα ήταν να γεμίσετε ένα μεγάλο μπουκάλι με 1lt νερό. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε βαθιά καθίσματα με αυτά, γυμνάζοντας έτσι τους γλουτούς αλλά μπορείτε να γυμνάσετε και τα χέρια σας, χρησιμοποιώντας τα ως βαράκια.

@essenceandpower With the cost of living just going up more and more every day, less people are able to afford the gym or buy equipment which can be pricey! Here’s a cheap and easy hack for your own adjustable weights. These bottles of water cost just over a quid each and double as adjustable weights meaning they are beginer friendly as you can decide how heavy they are! You can do so many exercises with them, here are just a few. Dont forget to save and follow! Ellie and Joe x #fitness #fitnesshack #budget #col #costofliving #costoflivingcrisis #waterbottle #bottleweight #waterbottleworkout #lifehack #budgetfitness #fitnessonabudget #adjustabledumbbells #adjustableweights #keepfit #fitonabudget #freeworkout #fitparents #fitmum #fitdad #fitfam #wheretheresawilltheresaway #weightloss #fatloss #fitness #homeworkout #hometraining #weighttrainingforwomen #weighttraining ♬ Chill Like That – Sunday Scaries & PiCKUPLiNES

  • Πετσέτες

    Πλέον, η χρήση της πετσέτας μπορεί να αλλάξει. Θέλετε να κάνετε τις ασκήσεις των κοιλιακών σας πιο δύσκολες από ό,τι ήδη είναι;

    Χρησιμοποιήστε μία πετσέτα ώστε να δώσετε μεγαλύτερη αντίσταση στο σώμα σας την ώρα που κάνετε κοιλιακούς.

    @c_raytrains Try these HOME Bicep Exercises! 💪 #homeworkout #homearmworkout ♬ SPIT IN MY FACE! – ThxSoMch

  • Τσάντα με βιβλία

  • Βάλτε σε μία backpack αρκετά βιβλία ώστε να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο βάρος. Αλλά προσοχή, μην το παρακάνετε!
  • Μία τσάντα γεμάτη με βιβλία μπορεί να χρησιμεύσει σε διάφορες ασκήσεις. Μπορείτε να την φορέσετε και να κάνετε push-ups. Μπορείτε επίσης, να βάλετε μία καρέκλα πίσω σας, να ακουμπήσετε με τα χέρια και με την τσάντα στην πλάτη να γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας αλλά και τα χέρια, κάνοντας βαθιά καθίσματα.
@ty_peardon For my folks in lockdown #homeworkout ♬ pushin P (feat. Young Thug) – Gunna & Future

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024