Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι μια χοντρή πατάτα, θα σεβαστούμε την κατάσταση της υγείας του»

Ελεονώρα Μελέτη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι μια χοντρή πατάτα, θα σεβαστούμε την κατάσταση της υγείας του»

«Έπρεπε να υπερασπίσουμε μία γυναίκα, η οποία εκτέθηκε και μέχρι εκεί», τόνισε η παρουσιάστρια

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου και τον νεανικό έρωτά του με την Όλγα Τρέμη. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πως υπήρξε ο πρώτος άντρας της δημοσιογράφου και έδωσε λεπτομέρειες για τη σχέση τους, προκαλόντας σάλο.

Μετά τον χαμό που προκληθηκε, ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει πως τα είπε όλα αυτά επειδή πίστευε πως η συνέντευξη είχε ολοκληρωθεί.

Η σημερινή εκπομπή του «MEGA Καλημέρα» ξεκίνησε με τα όσα ειπώθηκαν χθες για το συγκεκριμένο θέμα στις τηλεοπτικές εκπομπές, με την Ελεονώρα Μελέτη να εκφράζει τη δική της άποψη.

«Νομίζω ότι έχει πάει αλλού το θέμα. Αντιλαμβάνομαι και τον Ανδρέα Μικρούτσικο που θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να πει την άποψή του, και δεχόμαστε αυτό που λέει ότι το έκανε από αφέλεια. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπορεί να είναι αφελής. Από την άλλη αυτό που είπε ότι χτυπούν την εκπομπή, δε νομίζω ότι χτυπάει κανείς τη συγκεκριμένη εκπομπή διότι τα λεγόμενα του Ανδρέα ήταν σε περιοδικό. Επίσης δεν χτυπάμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά χτυπάμε αυτό που είπε», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Από την πλευρά της, η Ελεονώρα Μελέτη ολοκληρώνοντας το θέμα, σημείωσε: «Δεν θα το ξαναγγίξουμε το θέμα αυτό, έκανε τον κύκλο του. Είδαμε όλες τις διαστάσεις, από εκεί και πέρα όντως έγινε μία πατάτα χοντρή. Είναι μία χοντρή πατάτα, θα το πω έτσι. Έπρεπε να υπερασπίσουμε μία γυναίκα, η οποία άθελα του Ανδρέα Μικρούτσικου -εγώ το δέχομαι- εκτέθηκε και μέχρι εκεί. Από εδώ και πέρα, θα σεβαστούμε την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου. Την αγάπη μας σε όλους, δεν χτυπάμε καμία εκπομπή, αγαπάμε όλους τους συναδέλφους».

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024