Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Peugeot 2008: Σε διαδικασία

Peugeot 2008: Σε διαδικασία «fine tuning»

To μικρότερο crossover της γαλλικής φίρμας ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία θα φροντίσει να ταιριάζει την αναβαθμισμένη γκάμα συνόλων με βελτιώσεις σε αισθητικό και εξοπλιστικό επίπεδο

Φωτογραφίες: Automedia

Τέσσερα χρόνια μετά την άφιξη της δεύτερης γενιάς του η γαλλική φίρμα προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του μικρού crossover της η οποία θα φροντίσει να εναρμονίσει τις σημαντικές αναβαθμίσεις που ανακοίνωσε προσφάτως η Peugeot για σχεδόν όλα τα μοντέλα της, με μια ανανεωμένη εμφάνιση.

Οι λεπτομέρειες της καμουφλαρισμένης έκδοσης αποκαλύπτουν ότι πρόκειται για μια εκδοχή που βρίσκεται στη βάση της γκάμας σε εξοπλιστικό επίπεδο αλλά, όπως και να έχει κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει ότι διαθέτει ανασχεδιασμένα τμήματα μπροστά και πίσω.

Στα ανασχεδιασμένα στοιχεία συγκαταλέγονται οι προφυλακτήρες, η γρίλια, οι εισαγωγές αέρα και τα φωτιστικά σώματα αν και μένει να αποδειχθεί η έκταση των αλλαγών που ούτως ή άλλως είναι περιορισμένη. Τις αλλαγές αναμένεται να συμπληρώσουν στοχευμένες μεταβολές στο εσωτερικό με επίκεντρο τα νέα υλικά αλλά και την βελτιστοποίηση του ψηφιακού εξοπλισμού με νέες εφαρμογές.

Εξάλλου οι σημαντικότερες αλλαγές προέρχονται από την γκάμα συνόλων καθώς όπως έχει ήδη ανακοινώσει η γαλλική φίρμα, το 2008 θα επωφεληθεί από αναβαθμισμένους με ήπια υβριδική τεχνολογία κινητήρες PureTech σε εκδοχές ισχύος 100 και 136 ίππων. Η ήπια υβριδική τεχνολογία έγκειται στην παρουσία ενός μικρού ηλεκτρικού μοτέρ 21 kW, ενσωματωμένου στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και μιας μικρής μπαταρίας που ενισχύουν την εξοικονόμηση καυσίμου κατά επιπλέον 15%.

Βελτιώσεις έχουν ανακοινωθεί και για την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση Ε-2008 η οποία εφοδιάζεται με ένα νέο, ισχυρότερο ηλεκτρικό μοτέρ με απόδοση 156 ίππους και 260 Νm ροπής το οποίο συνδυάζεται με μια επίσης μεγαλύτερη μπαταρία ωφέλιμης χωρητικότητας 48,1 kWh, εξασφαλίζοντας αυτονομία 400 χλμ.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024