Με μπλούζα για τα Τέμπη εμφανίστηκε στη Βουλή η βουλευτής Μαρία Απατζίδη
Στη μέση υπήρχαν ράγες και ένα τρένο εκτροχιασμένο
Με μήνυμα για την τραγωδία των Τεμπών στην μπλούζα της εμφανίστηκε στη Βουλή η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης.
Συγκεκριμένα, φορώντας μια μαύρη μπλούζα που έγραφε «57 νεκροί, 156 Υποκριτές», ενώ στη μέση υπήρχαν ράγες και ένα τρένο εκτροχιασμένο, ανέβηκε στο βήμα της Βουλής.
Μάλιστα, πριν ανέβει στο βήμα της βουλής η Μαρία Απατζίδη είχε κλειστό το κόκκινο σακάκι της και στη συνέχεια το άνοιξε για να φανεί το μήνυμα στην μπλούζα της.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης έλαβε τον λόγο αμέσως μετά την ομιλία της κυρίας Απατζίδη και σχολίασε: «Η συνάδελφος εμφανίστηκε στο Βήμα της Ολομέλειας με μπλούζα που γράφει 57 νεκροί, 156 υποκριτές. Εγώ σεβόμενος τον Κανονισμό της Βουλής που δεν επιτρέπει στους προεδρεύοντες να σχολιάζουν ομιλίες βουλευτών, δεν θα το σχολιάσω. Δεσμεύομαι όμως ότι με την πρώτη ευκαιρία η συνάδελφος θα πάρει δημοσίως μια πολύ σκληρή απάντηση από εμένα».
- Ο Όλιβερ σφυρίζει στο Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός
- Τα αδεσποτάκια κουταβάκια, Άδωνις και Άρης, αδημονούν να βρουν τον άνθρωπό τους
- Κατολισθήσεις και διαλυμένοι δρόμοι: Οι υποδομές της Ελλάδας λυγίζουν μπροστά στην κλιματική αλλαγή
- Αίτημα για κήρυξη της Λήμνου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Εκτεταμένες καταστροφές από τις πλημμύρες
- Τραμπ κατά Netflix: Ζητά την αποπομπή της Σούζαν Ράις εν μέσω συμφωνίας 83 δισ. με τη Warner
- Γροιλανδία: Ο Τραμπ λέει ότι θα στείλει… πλωτό νοσοκομείο – «Δεν το χρειαζόμαστε» απαντά η Δανία


