Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Στην υπόθεση του Λιγνάδη είχα επιλέξει την απόλυτη ησυχία, γιατί...»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Στην υπόθεση του Λιγνάδη είχα επιλέξει την απόλυτη ησυχία, γιατί…»

Τι αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

Στην εκπομπή «Τετ α τετ» φιλοξένησε ο Τάσος Τρύφωνος τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος μίλησε  ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην ψυχοθεραπεία που έκανε, όσο και στην υπόθεση του #metoo και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο δημιουργός του Maestro θέλησε να βρει κάποιες ισορροπίες μέσα του και να μπορέσει να διαχειριστεί τον εαυτό του αφού η δουλειά του είναι αρκετά απαιτητική.

«Όταν δεν ήμουν καλά είχα την πολυτέλεια να σκεφτώ ότι ‘ώπα, δεν είσαι καλά, κάτι πρέπει να κάνεις’. Ψυχικά κάποια ακατέργαστα κομμάτια μου, κάποια πράγματα που δεν ήθελα να δω, κάποια που εθελοτυφλούσα. Κάποια κενά, κάποια τραύματα. Σε μια έντονη δουλειά σαν και αυτή δεν με άφησαν να προχωρήσω και εκεί αναζήτησα βοήθεια. Όλα τα ήξερα για τον εαυτό μου αλλά το θέμα είναι το πώς το διαχειρίζεσαι» είπε αρχικά.

«Δεν ανακαλύπτεις την πυρίτιδα. Και ίσως είμαι ένας άνθρωπος που η διαίσθησή του λειτουργεί πολύ καλά, ξέρω πράγματα για μένα και τους γύρω μου, μπορώ να αντιλαμβάνομαι και εξ’ ού και γράφω. Το θέμα είναι να τα διαχειρίζεσαι και να είσαι ισορροπημένος. Εάν είσαι ισορροπημένος μέσα σου είσαι και στις σχέσεις σου με τους άλλους» συμπλήρωσε.

«Σε κάποια πράγματα οι δοσολογίες δεν πήγαν ακριβώς σωστά σε όλα αλλά δεν γίνεται να τα έχεις όλα. Δεν γίνεται να έχεις μια άψογη σχέση με τον εαυτό σου, με τον σύντροφό σου, με ένα παιδί, με τη δουλειά σου. Δεν γίνεται να κάνεις όλα τα κουτάκια τσεκ. Εάν υπάρχει σχέση, υπάρχει γκρίνια για τη δουλειά. Το κομμάτι της σχέσης σε βοηθάει η ψυχοθεραπεία γιατί ανακαλύπτεις τι θες. Πολλές φορές η σχέση με την πένα μου είναι ερωτική. Η σχέση που έχω με το σενάριο είναι σαν να έχεις σχέση με έναν άνθρωπο. Είμαι πολύ υπέρ της σχέσης μεγαλώνοντας και οι άνθρωποι μέσα από τις σχέσεις εξελισσόμαστε και καταλαβαίνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Ειδικά για εμένα που τα έκανα όλα μόνος μου και ήμουν αυτάρκης» εξήγησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Στην υπόθεση του Λιγνάδη είχα επιλέξει την απόλυτη ησυχία»

Σχετικά με το κίνημα #metoo και τον Δημήτρη Λιγνάδη, παραδέχτηκε πώς θέλησε να κρατήσει σιγή ιχθύος καθώς ο ίδιος δεν είχε έρθει ποτέ αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές.

Με τους δικούς του ανθρώπους τα συζητούσα όλα, εξέφραζε την άποψή του αλλά δημόσια θεωρούσε πώς ήταν περιττή.

«Δεν μου έτυχε ποτέ κάτι παρόμοιο με το #metoo. Δεν είδα ποτέ ή κατάλαβα κάτι τέτοιο. Δεν θεωρώ ότι είναι πράγματα που συμβαίνουν μόνο στο χώρο το δικό μας. Σε αυτό διαφωνώ πολύ και κυρίως για τους γονείς να νομίζουν ότι το παιδί τους θα πάει σε αυτόν τον χώρο και αυτός ο χώρος είναι τόσο τοξικός. Καρκινώματα και τοξικότητα υπάρχει και όλους τους χώρους. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν γίναμε ποτέ φίλοι ή κολλητοί αλλά η συμπεριφορά του απέναντί μου ήταν κανονική. Ήταν απλά μια ανάμνηση» είπε αρχικά.

«Δεν ήθελα να τοποθετηθώ δημόσια γιατί δεν θα μπορούσα να είχα μια άποψη για πράγματα που δεν έχω δει. Δεν αμφισβήτησε κανείς το ταλέντο του και την παιδεία του αλλά όλα αυτά ήταν κάτι δικά του και τα έχασα, έπεσα από τα σύννεφα, θορυβήθηκα. Είχα επιλέξει την απόλυτη ησυχία. Όχι γιατί δεν είχα άποψη γιατί δεν έπρεπε να έχω δημόσια άποψη. Δεν μου άρεσε που για 1-2 χρόνια τον κάθε ηθοποιό τον ρωτούσαν για έναν άλλον συνάδελφο και ήταν σαν παίκτες ριάλιτι. Ήταν πολύ απάνθρωπο και μακριά από κάθε μορφής τέχνης» κατέληξε.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024