Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Σκοτώθηκε ο μικρός μου αδερφός, τον πάτησε το τραμ»

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Σκοτώθηκε ο μικρός μου αδερφός, τον πάτησε το τραμ»

Εξομολόγηση από καρδιάς από την τραγουδίστρια

Την μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού, Πίτσα Παπαδοπούλου, υποδέχτηκε το «Σπίτι με το MEGA» το βράδυ του Σαββάτου (18/3).

Η τραγουδίστρια που έχει σφραγίσει με τη μοναδική φωνή της επιτυχίες – σταθμούς στην ελληνική δισκογραφία, χάρισε μαγικές στιγμές στους τηλεθεατές.

Στενοί φίλοι και συνεργάτες της βρέθηκαν δίπλα της και μοιράστηκαν άγνωστες πτυχές της πολύχρονης καριέρας της αλλά και τραγούδησαν αξέχαστα κομμάτια που παραμένουν διαχρονικά.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η εξομολόγησή της στην Ρούλα Κορομηλά για τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Θεσσαλονίκη και την απώλεια του αδερφού της σε μικρή ηλικία.

Όπως είπε, η μαμά της έκανε 9 παιδιά αλλά έμειναν 5, καθώς τα άλλα έφυγαν από τη ζωή. Μάλιστα, ο μικρός της αδερφός «έφυγε» επειδή τον πάτησε τραμ.

«Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη κι είμαστε από πρόσφυγες γονείς. Ήρθαν οι παππούδες μας το 1922. Η μαμά μου έκανε αρκετά παιδιά, 9 παιδιά έκανε, αλλά δεν έζησαν όλα. Τότε πέθαιναν 2,3 χρονών και δεν είχαν και γιατρούς. Μείναμε 5 παιδιά, 3 αγόρια και 2 κορίτσια», είπε.

«Ο ένας ο αδερφός μου, ο μικρός σκοτώθηκε. Τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών. Η μαμά μου δούλευε σε καπνεργοστάσιο και μας μεγάλωσε μόνη της. Ο πατέρας μου ήταν μέχρι τα πέντε μου χρόνια με την μαμά μου. Ήταν χωρισμένοι. Η μαμά μου δεν περνούσε καλά» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Δείτε ένα απόσπασμα από την εμφάνισή της

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024