Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Meta: Στα βήματα του Twitter, το Facebook και το Instagram λανσάρουν συνδρομητικές υπηρεσίες

Meta: Στα βήματα του Twitter, το Facebook και το Instagram λανσάρουν συνδρομητικές υπηρεσίες

Σε πρώτη φάση η υπηρεσία Meta Verified είναι διαθέσιμη μόνο στην αμερικανική αγορά.

Η Meta Platforms ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι λανσάρει συνδρομητική υπηρεσία, σε πρώτη φάση στις ΗΠΑ, η οποία θα δίνει στους χρήστες του Instagram και του Facebook τη δυνατότητα να πληρώνουν για να πιστοποιούν τους λογαριασμούς τους.

Η εταιρεία του Μαρκ Ζάκερμπεργκ ακολουθεί έτσι το παράδειγμα του Twitter, του Snapchat και του Telegram που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες, σε μια προσπάθεια να βρει νέους τρόπους κερδοφορίας πέρα από τις διαφημίσεις.

Η υπηρεσία Meta Verified, η οποία βρισκόταν υπό δοκιμή από τον Φεβρουάριο, θα προσφέρει στους χρήστες ένα μπλε σήμα πιστοποίησης εφόσον προσκομίσουν επίσημο δελτίο ταυτότητας.

Η συνδρομή κοστίζει 11,99 δολάρια το μήνα στον ιστότοπο και 14,99 το μήνα για όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή για Android ή iOS, ανέφερε η Meta.

Την αρχή είχε κάνει πέρυσι το Twitter μετά την εξαγορά του από τον Έλον Μασκ για 44 δισ. δολάρια. Η υπηρεσία Twitter Βlue προσφέρει ένα παρόμοιο μπλε σήμα πιστοποίησης, το οποίο μέχρι τότε ήταν διαθέσιμο μόνο για πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλα δημόσια πρόσωπα.

Το ντεμπούτο του Twitter Blue ήταν πάντως χαοτικό, καθώς πολλοί χρήστες εξασφάλισαν μπλε σήμα προσποιούμενοι διασημότητες ή εταιρείες.

Η εταιρεία αναγκάστηκε έτσι να παγώσει την υπηρεσία και να την λανσάρει εκ νέου με σήματα διαφορετικών χρωμάτων για ιδιώτες, επιχειρήσεις και κυβερνήσεις.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024