Ηλεία: Μπήκαν από το παράθυρο της κουζίνας και άρπαξαν 40.000 ευρώ
Το θύμα είναι συνταξιούχος ναυτικός
Θύμα διάρρηξης έπεσε ένας 66χρονος από το Νεοχώρι Ζαχάρως στην Ηλεία, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του το απόγευμα της Δευτέρας (14/3) και του έκλεψαν τις οικονομίες, που ανέρχονταν στις 40.000 ευρώ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το patrisnews.gr, το θύμα ανέφερε στις τοπικές Αρχές πως οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο της κουζίνας όσο εκείνος απουσίαζε από το σπίτι.
Στη συνέχεια, αφού κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό του σπιτιού, εντόπισαν ένα μεταλλικό κουτί, στο εσωτερικό του οποίου ο 66χρονος διατηρούσε το ποσό των 40.000 ευρώ, το οποίο αφαίρεσαν και τράπηκαν σε φυγή.
Την προανάκριση για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως.
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)
- Ίντερ – Λίβερπουλ: 0-1: Νίκη – βάλσαμο για τους «κόκκινους», από το… δώρο του Μπαστόνι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)



















![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442