Φιλέτο σολομού με σαλάτα
Θρεπτικό και υγιεινό φιλέτο σολομού με σαλάτα εύκολα και γρήγορα
Spotlight
-
Η ελληνική παραλία σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής – Ένα εντυπωσιακό βίντεο από ψηλά
-
Κακή εξέλιξη με τον ιό H5N1 - Εντοπίστηκε σε αγελαδινό γάλα
-
Καθηγητής του Χάρβαρντ: «Απεχθάνομαι το ιρανικό καθεστώς, αλλά έχει δίκιο – Ένοχες οι ΗΠΑ»
-
Υποψήφια του Μελανσόν στις ευρωεκλογές, καλείται να ζητήσει «συγγνώμη για τρομοκρατία» - Τι της αποδίδουν;
Υλικά για 4 μερίδες
300 γρ. καπνιστό φιλέτο σολομού
3 φρέσκα αγγούρια
100 γρ. iceberg
Φύλλα μέντας
1 κεσεδάκι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αφού καθαρίσετε τα αγγούρια, κόψτε τα δύο σε ροδέλες, και αλατίστε τα. Σε ένα μπολ, προσθέστε το γιαούρτι, λίγα ψιλοκομμένα φύλλα μέντας, αλάτι, πιπέρι, και το τρίτο αγγούρι ψιλοκομμένο. Κόψτε το iceberg με τα χέρια σας σε χοντρά κομμάτια, αναμείξτε με το αγγούρι και προσθέστε τον καπνιστό σολομό. Γαρνίρετε με το μείγμα του γιαουρτιού και απολαύστε το αμέσως!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις