Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι θα υποστεί τις συνέπειες - Η εκδίκηση του βασιλιά Καρόλου

Ο πρίγκιπας Χάρι θα υποστεί τις συνέπειες – Η εκδίκηση του βασιλιά Καρόλου

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες.

Χρόνια μετά την απόφαση να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αρχίζουν να βιώνουν τις συνέπεις των κινήσεών τους.

Από την περίφημη συνέντευξη στην Όπρα, το ντοκιμαντέρ στο Netflix και την αυτοβιογραφία «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να αναδεικνύονται στους μεγάλους χαμένους.

Ο πρίγκιπας Χάρι ενδέχεται να μην πάρει τίποτα από τη διαθήκη του πατέρα του βασιλιά Καρόλου. Όπως ακριβώς και ο πρίγκιπας Άντριου που φέρεται να μην έλαβε τίποτα από την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σε πρόσφατο άρθρο της για τη New Zealand Herald, η Daniel Elser εκτιμά ότι πρίγκιπας Χάρι θα έχει την τύχη που είχε ο θείος του πρίγκιπας Άντριου.

Μια τέτοια κίνηση θα επιδεινώσει και την ήδη τεταμένη σχέση του με τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Δεδομένου ότι θα μπορούσε να είναι και ο μοναδικός κληρονόμος του βασιλιά Καρόλου.

Η εκτίμηση αυτή έρχεται και μετά την απόφαση του βασιλιά Καρόλου να κάνει έξωση στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ από το Frogmore Cottage. Μια απόφαση που στηρίζουν στην πλειοψηφία τους οι Βρετανοί.

Χλευάζουν πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Και ενώ πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έχουν επιλέξει να ζήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η απόφαση αυτή ήταν ένα ηχηρό χαστούκι για τον μικρότερο γιο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του βασιλιά Καρόλου.

Οι επιθέσεις του πρίγκιπα Χάρι σε βάρος της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν τελειωμό. Ειδικά από τη στιγμή που αποφάσισαν το ιστορικό Megxit με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Το Frogmore Cottage είχε παραχωρηθεί από την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ το 2018 ως δώρο για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι. Είναι και η μοναδική κατοικία του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η κατάσταση όμως για το λαμπερό βασιλικό ζευγάρι φαίνεται να επιδεινώνεται και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Δεν βρίσκονται πλέον στο απυρόβλητο και γίνονται στόχος επιθέσεων και χλευασμού.

Το Χόλιγουντ έχει αρχίσει να γελάει μαζί τους, με τη Μέγκαν Μαρκλ να γελοιποιείται από το Saturday Night Live. Ο κωμικός Michael Che αστειεύτηκε ότι της έδωσαν 19 δολάρια ανά ώρα για να παραστεί στη στέψη, ενώ πίσω του εμφανίστηκε μια εικόνα της δούκισσας ντυμένης υπηρέτριας.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου και τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν τον παγκόσμιο εξευτελισμό τους. Δεν βρίσκονται πια στο απυρόβλητο και γίνονται διαρκώς στόχος για καυστική κριτική και σάτιρα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024