Έλενα Τοπαλίδου: Για να αντιμετωπίσω τις διατροφικές διαταραχές έφυγα από τη Θεσσαλονίκη σε ένα βράδυ
«Απλά περπατούσα στους δρόμους της Αθήνας και δεν ήξερα τι ήθελα να είμαι. Ήταν πάρα πολύ απελευθερωτικό», εξομολογείται η Έλενα Τοπαλίδου.
Η Έλενα Τοπαλίδου γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στη μάχη που έδωσε πριν χρόνια με τη διατροφική διαταραχή και το πώς κατάφερε να την ξεπεράσει.
«Με ξεκούρασε πάρα πολύ στη ζωή μου όταν κατάλαβα ότι είμαι ένας απλός άνθρωπος, που θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τα πράγματα που ονειρεύεται και αγαπάει. Αυτό έχει απαλύνει πάρα πολύ την ψυχή μου και τη σχέση μου με τους άλλους. Ήμουν ο χειρότερος κριτής του εαυτού μου», ανέφερε αρχικά η Έλενα Τοπαλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ.
«Οι γονείς μου μαρτύρησαν μαζί μου. Η μητέρα μου μού στάθηκε πάρα πολύ, είναι και τώρα εδώ. Και ο πατέρας μου, απλώς εκείνος είναι πιο κλειστός και λιγομίλητος άνθρωπος», τονίζει η ηθοποιός.
«Μηδένισα…»
«Υπήρξε η περίοδος της ζωής μου με την αναμέτρηση που είχα με το φαγητό. Ξέρουμε ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε τέτοιες καταστάσεις δεν θα βοηθηθεί εάν ο ίδιος δε βάλει κάτω τα πράγματα», δηλώνει στη συνέχεια η Έλενα Τοπαλίδου.
«Όταν αποφάσισα να τα λήξω όλα και κατάλαβα ότι κάτι πολύ μαύρο συμβαίνει στην καθημερινότητά μου, παράτησα τον χορό και έφυγα από τη Θεσσαλονίκη σε μία νύχτα. Σιγά-σιγά μηδένισα. Το κατάλαβα μόνη μου, είχα κάνει 1-2 προσπάθειες με ψυχολόγους αλλά δεν είχα βοηθηθεί ιδιαίτερα», περιγράφει για την περιπέτειά της η ηθοποιός.
«Με βοήθησε πάρα πολύ αυτό, γιατί βρέθηκα να είμαι χωρίς ιδιότητες. Ήμουν τίποτα και είναι πολύ παράξενο να είσαι ξαφνικά άγραφο. Απλά περπατούσα στους δρόμους της Αθήνας και δεν ήξερα τι ήθελα να είμαι. Ήταν πάρα πολύ απελευθερωτικό. Έχω πολλή δύναμη μέσα μου τελικά», εξομολογείται κλείνοντας η Έλενα Τοπαλίδου.
- Μπορεί το Μουντιάλ 2026 να βάλει τέλος στον πόλεμο των Μπέκαμ; – «Κοινή λατρεία»
- Μεγάλο ρεκόρ από τον Ντιμάρκο
- Epic Fury: Πύραυλοι 36 δισ. δολ. που προορίζονταν για Κίνα «χωνεύτηκαν» από τα βουνά του Ιράν
- Αυτές οι ομάδες θα καταφέρνουν να προκριθούν στο Final Four της Αθήνας σύμφωνα με τον Βεζένκοφ (vid)
- Γιατί οι αεροπορικές δεν πρόκειται να μειώσουν τα αυξημένα ναύλα
- Άγιος Δημήτριος: Η στιγμή που ο 20χρονος φτάνει στο πάρκο Ασυρμάτου πριν τη δολοφονία του 27χρονου
- Το μανιφέστο του δράστη της επίθεσης στο δείπνο των Ανταποκριτών – Τι έγραψε για τον Τραμπ
- Super League 2: Στην πρώτη θέση στα πλέι άουτ του Α’ ομίλου ο ΠΑΟΚ Β – Η τελική βαθμολογία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442