Κλοπ: «Ο Φιρμίνο μου είπε πως θέλει να φύγει»
Για την αποχώρηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο από τη Λίβερπουλ μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ.
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο.
Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην κατάσταση, τονίζοντας ότι ο Βραζιλιάνος τον προσέγγισε και του αποκάλυψε πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία τους, με τον Γερμανό να επισημαίνει πως αρχικά δεν αιφνιδιάστηκε με την απόφαση του έμπειρου επιθετικού.
Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:
«Ναι μου είπε ότι θέλει να αποχωρήσει και δεν θα ανανεώσει. Εξεπλάγην; Ναι, λίγο, αλλά δεν ήταν μεγάλη έκπληξη, ήταν κάτι νορμάλ. Είναι κανονικό σε μία τέτοιου είδους μακροχρόνια σχέση που έχουμε με τον Μπόμπι. Μου είπε ότι θέλει να φέρει αυτή την όμορφη ιστορία σε ένα θετικό τέλος.
Είναι αφοσιωμένος και αυτό είναι που χρειάζεται να ξέρετε. Δεν υπάρχει χρόνος για αποχαιρετισμούς τώρα, θα υπάρχει αρκετός χρόνος αργότερα. Όποτε θα επιστρέφει, θα γνωρίζει πως το τραγούδι του θα είναι για πολύ καιρό στα αυτιά όλων μας. Είμαι σίγουρος».
- Κοινωνικός τουρισμός: Ποιες αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα
- Χωρίς δουλειά τις Παρασκευές – «Διαγράφοντας» το 40ωρο εργασίας
- Μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις: Δύσκολη συγκυρία σε αγορά με έλλειψη πρόσβασης στη χρηματοδότηση
- Mε ποια επίδοση πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κλειστού στίβου οι Καραλής και Τεντόγλου
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 14-8: Κυρίαρχοι οι «ερυθρόλευκοι» και 59-0 το σερί!



