Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Πέντε άτομα παραμένουν στη ΜΕΘ και επτά νοσηλεύονται

Τέμπη: Πέντε άτομα παραμένουν στη ΜΕΘ και επτά νοσηλεύονται

«Πήγα στην Λάρισα και είδα τους γονείς να μην γνωρίζουν τι έγιναν στα παιδιά τους»

Συνολικά πέντε είναι οι τραυματίες από το φρικτό δυστύχημα στα Τέμπη που παραμένουν σε ΜΕΘ, ενώ επτά ασθενείς βρίσκονται σε απλή νοσηλεία, άπαντες στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Παράλληλα, δύο άτομα βγήκαν από τις ΜΕΘ και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γιατροί φαίνεται πως είναι αισιόδοξοι και ευελπιστούν πως τα δύο παιδιά θα πάρουν εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα.

Μια ακόμα θετική εξέλιξη είναι πως αποσωληνώθηκε ο 22χρονος νεαρός που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και θα εξέλθει από την ΜΕΘ.

Ωστόσο, τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε ΜΕΘ στα νοσοκομεία της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης με όλους να ελπίζουν για μια θετική εξέλιξη.

«Μου άνοιξαν το ψυγείο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Ο Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, λέγοντας πως επτά άτομα νοσηλεύονται ελαφρά στα νοσοκομεία και πέντε νοσηλεύονται στη ΜΕΘ.

«Τα πράγματα είναι ευχάριστα από την πλευρά των τραυματιών. Από νωρίς το μεσημέρι της επόμενης της τραγωδίας, ερχόντουσαν συνέχεια νεκροί. Αυτή τη στιγμή, νοσηλεύονται πέντε περιστατικά συνολικά. Δύο στο νοσοκομείο της Λάρισας, ένας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου που πάει πολύ καλά και θα βγει και ένα κοριτσάκι 22 ετών στο Παπανικολάου. Εκτός του ενός που είναι πολύ σοβαρά, πιστεύουμε πως οι υπόλοιποι θα τα καταφέρουν. Επτά άτομα βρίσκονται στο νοσοκομείο ελαφρά», είπε αρχικά.

«Ήμουν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας, και μπορούσε να δει κανείς τον τρόμο και το άγχος των τραυματιών για τους υπόλοιπους. Πήγα στην Λάρισα και είδα τους γονείς να μην γνωρίζουν τι έγιναν στα παιδιά τους. Εγώ έχω να κοιμηθώ από εκείνη τη μέρα γιατί μου άνοιξαν το ψυγείο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είχαν μεγάλη οργή γιατί δεν μπορούσαν να τους δώσουν λίστα επιβατών. Οι γονείς έλεγαν δεν γίνεται να γνωρίζουμε που είναι ο ντελιβεράς και να μην έχουμε σύστημα τηλεδιοίκησης», πρόσθεσε.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024