Δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star. Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας έχει κάνει άνω κάτω το παιχνίδι, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κρυφακούει τις προσωπικές συνεντεύξεις των συμπαικτών της.
Η ίδια όταν η παραγωγή την έπιασε στα πράσα υπερασπίστηκε τον εαυτό της και δήλωσε: «Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, ξύπνησα πάρα πολύ νωρίς το πρωί όταν όλοι κοιμόντουσαν. Ήθελα να κάτσω κάτω στη λίμνη, να απομονωθώ και να περάσω χρόνο με τον εαυτό μου χωρίς να με βλέπουν οι συμπαίκτες μου. Δεν θα έκανα τίποτα εις βάρος των παιδιών σε καμία περίπτωση. Γύρισα στην καλύβα την ώρα που θα φεύγαμε για το αγώνισμα. Δεν έχω ακούσει τίποτα».
O Ατζούν αποφασίζει
Φυσικά, η πράξη της δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τον Ατζούν Ιλίτζαλι. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπεύθυνη γυρισμάτων παρέπεμψε την Ελευθερία Ελευθερίου στον επικεφαλής του Survivor προκειμένου να τον ενημερώσει για το παράπτωμά της και να αποφασιστεί η τιμωρία της.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται να την αποβάλλει από το παιχνίδι, όπως είχε συμβεί με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αν και εκείνες είχαν δει την πόρτα της εξόδου επειδή είχαν κάνει χρήση κινητού.
Πάντως, όταν είχε αποφασιστεί η αποβολή τους ο Ατζούν είχε ενημερώσει μέσω skype τους παίκτες ότι σε περίπτωση που γινόταν αντιληπτή κάποια άλλη παραβίαση δεν θα δίσταζε να αποφασίσει το ίδιο. Δηλαδή να τιμωρήσει με αποβολή τον παραβάτη.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας