Πλήθος κόσμου σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας κατεβαίνει στους δρόμους για να συμπαρασταθεί στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπηκαι να απαιτήσει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Εκατοντάδες Καρδιτσιώτες συγκεντρώθηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία της πόλης ζητώντας να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους εμπλεκόμενους και να μην επαναληφθεί ανάλογη τραγωδία στο μέλλον.
Την πρωτοβουλία για την σιωπηρή συγκέντρωση είχε ο Σύλλογος Εστίασης του νομού ενώ με αναρτήσεις τους στα social media φορείς και πολίτες διέδωσαν το κάλεσμα, στο οποίο οι πολίτες ανταποκρίθηκαν θερμά.
Λίγες ώρες νωρίτερα, οι Καρδιτσιώτες είχαν αποχαιρετήσει τον 21χρονο Αναστάσιο Κουτσόπουλο, τον ένα από τους δύο νεαρούς από την πόλη, που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.
Οι συγκεντρωμένοι, σε μια συμβολική κίνηση, άναψαν τις οθόνες και τους φακούς των κινητών τους στρέφοντάς τα προς το ουρανό.
Απομακρύνθηκαν τα βαγόνια των δύο τρένων
Ολοκληρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι η επιχείρηση απομάκρυνσης των βαγονιώνπου είχαν ακινητοποιηθεί στο σημείο της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.
Οι εργασίες συνεχίζονται για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στις ράγες και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας