Τέμπη: Απομακρύνθηκαν τα βαγόνια των δύο αμαξοστοιχιών που συγκρούστηκαν
Οι εργασίες συνεχίζονται για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στις ράγες και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου.
Ολοκληρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι η επιχείρηση απομάκρυνσης των βαγονιών που είχαν ακινητοποιηθεί στο σημείο της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.
Οι εργασίες συνεχίζονται για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στις ράγες και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου.
24 βαγόνια
Όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με τα στοιχεία και την εικόνα από όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο συλλογής και αποκατάστασης στο πεδίο του τραγικού δυστυχήματος, έχουν περισυλλεχθεί και μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα συντρίμμια και τα βαγόνια του τραγικού δυστυχήματος των δύο αμαξοστοιχιών, που περιλάμβανε 24 βαγόνια/μηχανές συνολικού βάρους κοντά στους 2.000 τόνους.

Τα συντρίμμια των δύο τρένων όπως και τα υπόλοιπα βαγόνια έχουν μεταφερθεί σε χώρο του ΟΣΕ στη Λάρισα κοντά στο παλαιό εργοστάσιο Ζαχάρεως.
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Τρεις διασωληνωμένοι απο τη φωτιά σε επιχείρηση ανταλλακτικών – Στο μικροσκόπιο οι εργασίες οξυγονοκόλλησης
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Υδρογονάνρθρακες: Στην τελική ευθεία η γεώτρηση του «Block 2» του Ιονίου
- Η άσκηση για καλύτερο ύπνο
- Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει απέναντι στον Τσίπρα: Μάχη Πολάκη με Παππά – Δούρου για την ηγεσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442