Ο δεύτερος τελικός των δυο ομάδων στο ΣΕΦ είναι προγραμματισμένος για τις 15 του μήνα και ο Ολυμπιακός χρειάζεται να κάνει τα… τυπικά για να κατακτήσει τη διοργάνωση.
Συγκεκριμένα, η κούπα θα βαφτεί ερυθρόλευκη σε οποιοδήποτε σενάριο νίκης. Από εκεί και πέρα, ακόμα και αν ο Ολυμπιακός πάρει μόνο δύο σετ, τότε και πάλι θα σκαρφαλώσει στο Εβερεστ του ευρωπαϊκού βόλεϊ.
Αξίζει να σημειωθεί, πως αν οι Πειραιώτες ηττηθούν με 3-0, ή 3-1, τότε ο τελικός θα οδηγηθεί σε χρυσό σετ.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η χρονιά καριέρα του Παναγιώτη Ρέτσου που αποτελεί παράδειγμα για όλους στον Ρέντη, εγγύηση για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού (και) εν όψει «τελικών» πρωταθλήματος
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ενόψει Βιλερμπάν χαρακτήρισε τα 4 ματς μέχρι να τελειώσει η regular season, τελικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.