Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός – Τέταρτο γκολ των πειραιωτών με Μπακαμπού (4-0)
Ο Ολυμπιακός πέτυχε και τέταρτο γκολ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Μπακαμπού να κάνει το 4-0 με πέναλτι στο 58'
Ο Ολυμπιακός είναι ασταμάτητος στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, πετυχαίνοντας και τέταρτο γκολ κόντρα στους Βοιωτούς.
Ο Μπακαμπού ήταν ο σκόρερ του τέταρτου γκολ των πειραιωτών, με τον σέντερ φορ των «ερυθρόλευκων» να ευστοχεί σε πέναλτι στο 58′.
Το πέναλτι καταλογίστηκε μετά από παρέμβαση του VAR, καθώς αρχικά ο διαιτητής Περράκης δεν είχε καταλογίσει τη παράβαση στο χέρι του Τσάπρα από τη σέντρα του Μπιέλ.
Το VAR κάλεσε τον διαιτητή της αναμέτρησης να δει ξανά την φάση κι εν συνεχεία ο Περράκης έδωσε το πέναλτι με το οποίο σκόραρε ο Μπακαμπού για το 4-0.
- Λευκωσία 2026: Επίδοση στα 58,21μ. και 4η θέση για την Ελίνα Τζένγκο
- Μουζακίτης: «Eυχαριστώ τον Ταρέμι, ήθελα αυτό το γκολ»
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Αστέρας Τρίπολης
- Μεντιλίμπαρ για Ελ Κααμπί: «Του έδωσε αυτοπεποίθηση η ανανέωση του συμβολαίου του»
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 1-0: Άνετη νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» που φουλάρουν για… σεντόνι
- LIVE: Άρσεναλ – Έβερτον
- LIVE: Τσέλσι – Νιούκαστλ
- Ο Ελ Κααμπί υπέγραψε το συμβόλαιο, θέλει να «υπογράψει» και το πρωτάθλημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442