Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Δωρεάν προσφορά δωματίων στη Λάρισα για τους συγγενείς των θυμάτων από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

Τέμπη: Δωρεάν προσφορά δωματίων στη Λάρισα για τους συγγενείς των θυμάτων από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο, σε συνεργασία με τους ξενοδόχους της Λάρισας, προχωρά άμεσα στην δωρεά προσφορά δωματίων προς τους συγγενείς θυμάτων και τραυματιών της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Τη δωρεάν προσφορά δωματίων στην Λάρισα προς των συγγενείς των θυμάτων και τραυματιών της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, με 36 νεκρούς μέχρι στιγμής και δεκάδες τραυματίες, αλλά και αγνοούμενους, ανακοίνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΞΕΕ).

Όπως ανακοίνωσε το ΞΕΕ, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Λάρισας, προχωρά άμεσα σε αυτή την πρωτοβουλία, για την διαμονή των συγγενών των θυμάτων και τραυματιών, αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνουν, ως ελάχιστη συνεισφορά του ξενοδοχειακού κλάδου στη διαχείριση αυτής της εθνικής τραγωδίας.

Η ανακοίνωση του ΞΕΕ

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, ερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των μελών του, εκφράζει την οδύνη του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα πλέον θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Λάρισας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, προχωρά άμεσα στη δωρεάν προσφορά δωματίων προς τους συγγενείς των θυμάτων και τραυματιών για τη διαμονή τους αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές, ως ελάχιστη συνεισφορά του κλάδου μας στη διαχείριση αυτής της εθνικής τραγωδίας, όπως τονίζεται.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024