Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Το in με τους συγγενείς στα νοσοκομεία της Λάρισας

Τέμπη: Το in με τους συγγενείς στα νοσοκομεία της Λάρισας

Συγκλονίζουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες του in από τα νοσοκομεία της Λάρισας.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο Λάρισας. Συγγενείς περιμένουν να ακούσουν αν ο δικός τους άνθρωπος βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών και στο τέλος της ανάγνωσης της λίστας κλαίνε είτε από χαρά που «τουλάχιστον ζει», είτε από απόγνωση.

Το in βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας καταγράφοντας συγκλονιστικές εικόνες. Η αγωνία, η απόγνωση, η άρνηση της αποδοχής της σκληρής πραγματικότητας.

Διαβάζουν ονόματα των τραυματιών

Έχει ήδη ξεκινήσει η σκληρή διαδικασία της αναγνώρισης θυμάτων με ψυχολόγους της Αστυνομίας να βρίσκονται εκεί προκειμένου να στηρίξουν τους συγγενείς.

Διαβάζουν ονόματα των τραυματιών και όποιος δεν ακούει το όνομα που αγωνιά να ακούσει, μένει για την επόμενη τραγική φάση.

Συγκεντρωμένοι σε ένα μικρό αμφιθέατρο συγκλονισμένοι και καταρρακωμένοι συγγενείς θυμάτων περιμένουν την χειρότερη στιγμή που θα αντικρύσουν νεκρούς τους δικούς τους ανθρώπους.

Ποια είναι η εικόνα στα νοσοκομεία:

Πανεπιστημιακό Λάρισας

55 προσελεύσεις 29 εισαγωγές

Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

34 προσελεύσεις 19 εισαγωγές

Γεννηματάς Θεσσαλονίκης

37 προσελεύσεις 4 εισαγωγές

ΑΧΕΠΑ

32 προσελεύσεις 13 εισαγωγές

Κατερίνη

8 προσελεύσεις 2 εισαγωγές

ΣΥΝΟΛΑ

166 προσελεύσεις 67 εισαγωγές

«Είμαστε δίπλα στους συγγενείς»

Ο Θάνος Πλεύρης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την σύγκρουση των τρένων στη Λάρισα, από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης δηλώνοντας απόλυτα συγκλονισμένος. Ο υπουργός Υγείας σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή οι τραυματίες στα νοσοκομεία βρίσκονται σε καλά χέρια. Οι περισσότεροι από τους τραυματίες είναι σε καλή κατάσταση. Εχουμε 32 νεκρούς, οι περισσότεροι έρχονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είμαστε δίπλα στους συγγενείς. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία αναγνώρισης για τους τραυματίες, έχουμε τους ψυχολόγους να τους στηρίξουμε. Είναι μια τρομακτική διαδικασία για γονείς και συγγενείς. Θα προσπαθήσουμε να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται η αναγνώριση, παρά τις δυσκολίες».

Σε αυτό σημπλήρωσε πως το «υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση είναι δίπλα για να τους στηρίξουμε, πρέπει να τρέξει γρήγορα η διαδικασία και μακάρι οι περισσότεροι να βρουν τους ανθρώπους τους». Όσον αφορά στα θύματα ο Θάνος Πλεύρης σημείωσε πως «κατά βάση έχουμε νέο κόσμο σε τραυματίες και νεκρούς».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024