Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βέλγιο: Ξεκινά η ακρόαση στο Εφετείο για τα αιτήματα αποφυλάκισης των Καϊλή και Ταραμπέλα

Βέλγιο: Ξεκινά η ακρόαση στο Εφετείο για τα αιτήματα αποφυλάκισης των Καϊλή και Ταραμπέλα

Το Εφετείο των Βρυξελλών θα εξετάσει αν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει υπό κράτηση ή όχι σε μια «κεκλεισμένων των θυρών» ακρόαση

Ξεκινά σε λίγο η εξέταση της έφεσης της Εύας Καϊλή και του Μαρκ Ταραμπέλα.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους των δύο ευρωβουλευτών, οι Καϊλή και Ταραμπέλλα βρίσκονται στο δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών.

Από νωρίς βρίσκονται στα δικαστήρια οι κ.κ. κύριοι Δημητρακόπουλος και Ντελκουάν, από την πλευρά της Εύας Καϊλή και ο κ. Τόλερ από την πλευρά του κ. Ταραμπέλα.

«Κεκλεισμένων των θυρών» ακρόαση

Το Εφετείο των Βρυξελλών θα εξετάσει αν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει υπό κράτηση ή όχι, όπως επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωπος του Εφετείου Βρυξελλών, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια «κεκλεισμένων των θυρών» ακρόαση. Εξάλλου, το Εφετείο θα εξετάσει το αίτημα αποφυλάκισης και του Βέλγου ευρωβουλευτή, Μαρκ Ταραμπέλα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου, στις 16 Φεβρουαρίου, να παραταθεί κατά δύο μήνες η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή, ο συνήγορός της Σβεν Μαρί άσκησε έφεση, η οποία βάσει της διαδικασίας εκδικάζεται εντός 15 ημερών. Το ίδιο είχε πράξει και ο συνήγορος του κ. Ταραμπέλα.

Η υπεράσπιση της Εύας Καϊλή θα ζητήσει την αποφυλάκισή της με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Σε περίπτωση που η απόφαση του Εφετείου είναι αρνητική, η κ. Καϊλή θα παραμείνει προφυλακιστέα για δύο μήνες.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024