Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαλαμίνα: Τα «καντήλια» του παπά - Μωρή καρ@@@λα, ο Θεός μαζί σας και ο Χάρος

Σαλαμίνα: Τα «καντήλια» του παπά – Μωρή καρ@@@λα, ο Θεός μαζί σας και ο Χάρος

«O Θεός μαζί σας και ο Xάρος! Θα σας πάρει γρήγορα ο Χάρoς, μην ανησυχείς».

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως για το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ιερέα στη Σαλαμίνα, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών τους κλείδωσε για περίπου μία ώρα σε εκκλησία, ενώ τους έβριζε με ακατονόμαστες εκφράσεις και σύμφωνα με κάποιους φέρεται ακόμα και να χειροδίκησε εναντίον τους.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Star, διακρίνεται ο ιερέας να έχει ξεφύγει από κάθε όριο και όχι μόνο να καταριέται πιστούς, αλλά και τους… στολίζει με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς στο προαύλιο του Αγίου Παντελεήμονα Σαλαμίνας.

«Nαι με εντολή εισαγγελέα το έχω βάλει το τηλέφωνο. Λοιπόν χαίρετε, καλό βράδυ, να’ στε καλά, στο καλό! O Θεός μαζί σας και ο Xάρος! Θα σας πάρει γρήγορα ο Χάρoς, μην ανησυχείς», λέει χαρακτηριστικά ο ιερέας απευθυνόμενος στην πρόεδρο εξωραϊστικού συλλόγου.

«Μωρή πουτ@@@να, μωρή καρ@@@λα», «θα σε βάλουν τέσσερις, κι ο παπάς πέντε, αν βρεις παπά να σε θάψει», είναι μερικές από τις εκφράσεις του παπά που σίγουρα δεν συνάδουν με συμπεριφορά ιερωμένου.

Τι καταγγέλλει η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου

Ακόμα η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου στη Σαλαμίνα καταγγέλλει πως ο συγκεκριμένος ιερέας έχει χειροδικήσει εναντίον της και μάλιστα δύο φορές.

«Μου ρίχνει μία σπρωξιά και πέφτω. Λίγο ακόμη και θα είχα χτυπήσει στα μάρμαρα, εκεί πέρα στα πλακάκια. Κι εγώ ήμουν κάτω στο πάτωμα για δεύτερη φορά, την άλλη φορά μου είχε πιάσει από δω και με πέταξε του απέξω», δήλωσε η γυναίκα. «Σήκωσε χέρι και μου είπε εσύ να μην μιλάς γιατί σου μένει πολύ λίγος χρόνος», συμπλήρωσε.

Το Σάββατο το πρωί ο ιερέας συνελήφθη από αστυνομικούς, μετά από μήνυση των μελών του εξωραϊστικού συλλόγου, οι οποίοι όπως ισχυρίστηκαν πήγαν να κάνουν διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία τους, που βρίσκονται στο προαύλιο της εκκλησίας και ο ιερέας τους κλείδωσε μέσα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο αυτό γίνεται επειδή ο ιερέας θέλει να οικειοποιηθεί τον χώρο. Ο ιερέας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκε ελεύθερος.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, απειλή, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη.

Το Star επικοινώνησε μαζί του, ωστόσο δεν ήθελε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024