Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει με διάφανο κορμάκι και... αφήνει ελάχιστα στη φαντασία

Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει με διάφανο κορμάκι και… αφήνει ελάχιστα στη φαντασία

Αντέχεις να τη δεις;

«Έπεσε» το Instagram για χάρη της Κατερίνας Στικούδη. Η τραγουδίστρια με τη νέα της ανάρτηση άναψε «φωτιές» και έκανε τους φανς της να παραμιλούν.

Με αφορμή τη νέα της κυκλοφορία, με τίτλο «Rockstar», δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό και μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μέσα από το καμαρίνι της, φορώντας ένα διάφανο μαύρο κορμάκι, το οποίο συνδύασε με μαύρα εσώρουχα.

Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με κοσμήματα, ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε μια ψηλή κοτσίδα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε τις πληροφορίες για το νέο της κομμάτι, καθώς και τα ονόματα εκείνων που επιμελήθηκαν την εμφάνισή της.

Τα λόγια περισσεύουν…

Όταν φωτογραφήθηκε γυμνή

Πρόσφατα, η Κατερίνα Στικούδη έκανε ακόμα μια αποκαλυπτική φωτογράφιση, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια των backstage του «J2US» πόζαρε γυμνή καλύπτοντας μονάχα τα απαραίτητα σημεία με… λουλούδια.

Με το κορμί της αλειμμένο με λάδι, λουλούδια στα απόκρυφα σημεία και τα χέρια της μπροστά από το στήθος της, η Κατερίνα Στικούδη πόζαρε μπροστά από ένα τζάμι ενός κτιρίου για τις ανάγκες του περιοδικού InStyle.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε τη λήψη με το κοινό της στο Instagram, ενώ εξήγησε πως η φωτογραφία δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Γυναίκα, μητέρα, εργαζόμενη, σύζυγος, κόρη, αδερφή… Πολλοί οι ρόλοι μας ! Πόσο δυνατές είμαστε τελικά… Να αγαπάς το σώμα σου , να το φροντίζεις… Να σε προσεχείς ΥΓ: ( το τζάμι στο οποίο ποζάρω ήταν σκούρο, δεν φαινόμουν από έξω…)».

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024