Οι παίκτες του Ολυμπιακού έβλεπαν την Εθνική πριν τον αγώνα με τη Βαλένθια (pics)
Λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια, οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» έβλεπαν στα αποδυτήρια το τέλος του αγώνα της Εθνικής με τη Σερβία.
Ο Ολυμπιακός έδωσε ακόμα μια μπασκετική παράσταση χθες απέναντι στη Βαλένθια, για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Λίγο πριν βγουν στη Fonteta οι «ερυθρόλευκοι», παρακολουθούσαν στα αποδυτήρια το φινάλε του αγώνα της Εθνικής με τη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου και την τεράστια προσπάθεια των διεθνών μας για να φτάσουν τελικά σε μια σπουδαία νίκη.
Ο Τόμας Γουόκαπ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφίες από τον αγώνα αλλά και από το περιστατικό με τους Παπανικολάου, Πίτερς και Λαρεντζάκη να βλέπουν τη «γαλανόλευκη» σε τάμπλετ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Walkup (@twalkup23)
- Vladimir: Ένα πανεπιστημιακό σκάνδαλο, η επιθυμία και το χάσμα των γενεών
- Χρήματα: Η έλλειψή τους «παίζει» με το μυαλό μας
- Μέση Ανατολή: Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 βλήματα το λεπτό και λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας στον πόλεμο
- Τι αποκαλύπτει η αναδίπλωση των ΗΠΑ στο ρωσικό πετρέλαιο για το παιχνίδι της παγκόσμιας διπλωματίας
- Επιχείρηση «Πάσχα» χωρίς νέες ανατιμήσεις
- Νωρίς νωρίς άρχισαν φέτος οι φωτιές

