Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: 12χρονος πέθανε την ώρα της προπόνησης - Ο σπαραγμός της μάνας του

ΗΠΑ: 12χρονος πέθανε την ώρα της προπόνησης – Ο σπαραγμός της μάνας του

Τι συνέβη και τι λέει ο προπονητής του 12χρονου παιδιού

Ένα 12χρονο αγόρι που το μόνο που ήθελε, ήταν να παίζει ποδόσφαιρο και να χορεύει, άφησε την τελευταία του πνοή κατά την διάρκεια της προπόνησης. Πέθανε κατά την διάρκεια της προπόνησης στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ.

«Ήταν τόσο χαρούμενος που βρισκόταν εκεί. Δεν ήξερε ότι επρόκειτο να είναι η τελευταία του μέρα», δήλωσε η μητέρα του  στο πρακτορείο News 12, προσθέτοντας ότι δεν τον χτύπησε κάποιος: «Καμία επαφή. Ήταν μόνο ασκήσεις, τρέξιμο μπρος-πίσω. Δεν τον χτύπησαν. Ήταν ένα υγιές παιδί… Δεν ξέρω γιατί το βράδυ της Παρασκευής ήταν η τελευταία του μέρα».

Πρόσθεσε ότι ο μικρότερος γιος της, 10 ετών, που ήταν στην προπόνηση μαζί του, της τηλεφώνησε και της είπε ότι είχε καταρρεύσει και δεν ανταποκρινόταν.

Το αγόρι, σύμφωνα με πληροφορίες από το People.gr παρέλαβε το ασθενοφόρο, το οποίο χρειάστηκε «περίπου 20 με 30 λεπτά» για να φτάσει. «Τους πήρε πολύ χρόνο», είπε η μητέρα του παιδιού.

Δεν υπήρχε μηχάνημα στο γήπεδο για κάρπα

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται, φέρεται να μην έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στο αγόρι ενώ βρισκόταν στο γήπεδο. Όπως δήλωσε στο News 12, η μητέρα του παιδιού: «Όταν ο προπονητής μου τηλεφώνησε χθες… [μου είπε] «Συγγνώμη, κανείς μας δεν έχει πιστοποίηση ΚΑΡΠΑ»».

«Είναι αμελείς. Δεν μπορείς να διοικείς μια ομάδα έτσι», πρόσθεσε η μητέρα, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

Η ομάδα του Elijah, Essex County Predators, δεν ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα του PEOPLE για σχολιασμό.

«Μου λείπει το πρόσωπό του»

Αναλογιζόμενη τι της λείπει περισσότερο από τον αείμνηστο γιο της, η μητέρα είπε με σπαρακτικά λόγια: «Μου λείπει το πρόσωπό του. Μου λείπει ο χορός του… Απλά μου λείπει. Μου λείπουν τα πάντα σ’ αυτόν».

Ο 12χρονος που πέθανε στην προπόνηση. Πηγή φωτό: people.com

«Είμαι μουδιασμένη αυτή τη στιγμή. Κλαίω» δήλωσε στο CBS2. Είπε ότι ο  ο μεγαλύτερος γιος της, βρισκόταν στο Westside Park με τον 10χρονο αδελφό του όταν κατέρρευσε.

Πρόσθεσε ότι ο προπονητής θέτει τώρα ως προτεραιότητα ότι όλοι θα είναι πιστοποιημένοι για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

«Ο γιος μου ήταν ένα εξωστρεφές, αξιαγάπητο νεαρό παιδί», είπε. «Αγαπούσε το χορό και το ποδόσφαιρο και αγαπούσε την οικογένειά του. Με το μεταδοτικό του χαμόγελο φρόντιζε να νιώθουν όλοι άνετα. Του άρεσε να πηγαίνει στο σχολείο και αγαπούσε τους φίλους του».

Μιλώντας για τις τελευταίες του στιγμές, η μητέρα του πρόσθεσε: «Σε μια νεαρή τρυφερή ηλικία 12 ετών, έφυγε από τη ζωή παίζοντας ποδόσφαιρο, κάνοντας αυτό που αγαπούσε».

Το σχολείο του τον αποκάλεσε «ευγενικό, εξωστρεφή μαθητή που ήταν φίλος με όλους», σύμφωνα με το NBC News.

«Θα λείψει βαθιά από τους μαθητές, την οικογένεια και τους εκπαιδευτικούς του», δήλωσε εκπρόσωπος του σχολείου.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024