Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από τον Νίκο» - Η δύσκολη στιγμή που ο Μουτσινάς δεν ήταν στο πλάι της

Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από τον Νίκο» – Η δύσκολη στιγμή που ο Μουτσινάς δεν ήταν στο πλάι της

Ακούγεται για πρώτη φορά...

Το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω με τον παρουσιαστή και ηθοποιό να προχωράει σε μια εξομολόγηση για όλους και για όλα.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς, στην εκπομπή προβλήθηκαν και συνεντεύξεις από αγαπημένα πρόσωπα του Νίκου, που έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να έχει στη ζωή του.

Ένα από αυτά είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία αποτελεί τα τελευταία 14 χρόνια στήριγμα του Νίκου και πολύ καλή του φίλη, κάτι που φάνηκε από τα λόγια καρδιάς, που είπε η παρουσιάστρια δημόσια.

Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ προχώρησε και σε μια… αποκάλυψη για τον καλό της φίλο, εκφράζοντας… το παράπονό της!

Το παράπονο της Ζέτας Μακρυπούλια στο Νίκο Μουτσινά

«Πραγματικά είναι ένας φίλος που τον έχω επιλέξει, με έχει επιλέξει και ταιριάζουμε σε τόσα πολλά πράγματα. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι αν κάτι γίνει στη ζωή και χρειαστεί, ας πούμε, να μείνουμε με κάποιον μαζί, σίγουρα θα έμενα μαζί με τον Νίκο. Ταιριάζουμε και στα θέματα καθαριότητας, τάξης και είναι τέλειο όταν κάνουμε δουλειές μαζί με τον Νίκο. Κάτι καλοκαίρια δηλαδή που πλένουμε αυλές, που βάζουμε σκούπα ηλεκτρική, σφουγγαρίζουμε» είπε αρχικά.

«Δεν θα το κρύψω ότι έχω στεναχωρηθεί και πάρα πολύ από τον Νίκο. Μια εποχή είχε, τέλοσπαντων, ενθουσιαστεί και είχε λίγο απομακρυνθεί από την παρέα. Εγώ τότε περνούσα και διάφορα ψυχολογικά πράγματα και κάπως με στεναχώρησε αυτό πολύ στον Νίκο» είπε εκφράζοντας το παράπονό της.

«Του το έχω πει, το έχουμε συζητήσει αλλά οι φιλικές οι σχέσεις είναι και λίγο σαν τις ερωτικές τις σχέσεις. Μόνο που λείπει αυτό που φαντάζεστε. Ενωθήκαμε, για πάντα από ότι φαίνεται, πριν από περίπου 12, 13, 14 χρόνια. Είναι ένα αεικίνητο παιδί με τρομερές ταχύτητες και το μυαλό του γυρίζει 10πλάσια από ότι το δικό μας» συμπλήρωσε Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024