Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μουτσινάς: «Σφάζει» Μπιμπίλα και Καινούργιου για τον καυγά on air - «Δεν ντρέπεστε λίγο!»

Νίκος Μουτσινάς: «Σφάζει» Μπιμπίλα και Καινούργιου για τον καυγά on air – «Δεν ντρέπεστε λίγο!»

«Τι παλιά τηλεόραση είναι αυτή ρε φίλε;»

Από… κόσκινο πέρασε ο Νίκος Μουτσινάς την ελληνική τηλεόραση, για μια ακόμα φορά, το μεσημέρι της Παρασκεύης μέσα από την ενότητα «Χρυσή τηλεόραση» στο «Καλό Μεσημεράκι».

Μεταξύ άλλων, δε, ο ηθοποιός και παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να αφήσει απ’ έξω την μεγάλη ένταση που προκλήθηκε μια μέρα νωρίτερα στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

«Τι παλιά τηλεόραση είναι αυτή ρε φίλε;»

«Ρε παιδιά, να σας πω κάτι; Τώρα χίλια συγγνώμη ζητάω, χίλια συγγνώμη και το εννοώ. Τι παλιά τηλεόραση είναι αυτή ρε φίλε; Ειλικρινά! Μα και αυτός… Σπύρο, μη δίνεις την διεύθυνση σου. Βλέπεις, περιμένουν από κάτω» αναφώνησε, αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Είχαν μιλήσει στα τηλέφωνα και ο Σπύρος τους είχε πει ότι δεν θα βγει γιατί είχε κλείσει στο Happy Day. Παρ’ όλα αυτά, το ήξεραν ότι δεν θέλει να μιλήσει και πήγαν; Δεν ντρέπεστε λίγο! Άμα λιώνετε έτσι τα παπούτσια δεν φταίει παιδιά το επάγγελμα! Φταίει που πηγαίνετε χωρίς λόγο κάτω από τα σπίτια του κόσμου».

«Και μετά η Κατερίνα παρεξηγήθηκε. Άλλη μια φορά δεν του το έχει κάνει αυτό; Σαν να τα ‘χουν! Και ο Σπύρος θέλει να πει ναι σε όλους, ο καημένος, αλλά δεν λέμε ναι σε όλους Σπύρο μου» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Νίκος Μουτσινάς στην ψυχαγωγική του εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024