Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαρμπέλ: Το πρόβλημα υγείας και η αλήθεια για τη σχέση με τη γυναίκα του

Σαρμπέλ: Το πρόβλημα υγείας και η αλήθεια για τη σχέση με τη γυναίκα του

Ο τραγουδιστής μιλάει για την προσωπική και επαγγελαμτική διαδρομή του.

Ο Σαρμπέλ φημολογείται πως θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο J2US που κάνει πρεμιέρα αύριο. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε μαζί του:

«Θα πήγαινα ξανά στη Eurovision αν ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το τραγούδι. Θυμάμαι ότι ήταν πολύ δύσκολα γιατί οι άνθρωποι ασχολούνταν πολύ περισσότερο με τον διαγωνισμό. Γινόταν χαμός και υπήρχε πολλή πίεση. Εντάξει, καλά πήγα πιστεύω. Η έβδομη θέση χωρίς χορηγούς, μόνος μου, ήταν καλή» είπε ο Σαρμπέλ για την εμπειρία του από τη Eurovision και το ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι σε αντίστοιχο ρόλο.

«Πριν έρθω στην Ελλάδα, είχα φύγει από το Λονδίνο εκεί όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ήρθα εδώ και έζησα πολλά και όμορφα λόγια. Όπου κι αν βρίσκομαι πάντα σκέφτομαι την Ελλάδα. Πάντα η Ελλάδα είναι μέσα μου» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Σαρμπέλ.

μμ

Η σχέση με τη γυναίκα του και η απόσταση

Στη συνέχεια, ο Σαρμπέλ μίλησε και για τη σχέση με την σύζυγό του με την οποία παρά την απόσταση που τους χωρίζει παραμένει πολύ ερωτευμένος. «Είναι δύσκολη η σχέση από απόσταση. Ταξιδεύουμε και οι δυο πολύ με τις δουλειές μας. Είμαστε όμως μονίμως στα τηλέφωνα, είμαστε δεμένοι πολύ. Με στηρίζει και τη στηρίζω πολύ. Είμαι φουλ ερωτευμένος μαζί της. Τα λατρεύω τα παιδιά, τα αγαπάω. Μου αρέσει όμως και το άλλο στυλ ζωής, δε με φοβίζει το να μην κάνω παιδιά» είπε.

Τέλος, ο Σαρμπέλ μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την περίοδο της καραντίνας και πόσο τον άλλαξε αυτό. «Μετά το πρόβλημα υγείας που βίωσα, σταμάτησα να παίρνω τα πράγματα τόσο σοβαρά. Αυτό μου έμαθε ότι η ζωή είναι τόσο σύντομη. Μπορείς να χάσεις τα πάντα μέσα σε ένα δευτερόλεπτο» είπε.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024