Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαριάνα Βαρελά - Φαμπιόλα Βαλεντίν γιόρτασαν ως παντρεμένες τον Άγιο Βαλεντίνο

Μαριάνα Βαρελά – Φαμπιόλα Βαλεντίν γιόρτασαν ως παντρεμένες τον Άγιο Βαλεντίνο

Ήταν πριν από δύο χρόνια που Μαριάνα Βαρελά και Φαμπιόλα Βαλεντίν γνωρίστηκαν στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International.

Με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο η Μαριάνα Βαρελά και η σύζυγός της Φαμπιόλα Βαλεντίν.

Οι δύο βασίλισσες ομορφιάς Μαριάνα Βαρελά και Φαμπιόλα Βαλεντίν γιόρτασαν για πρώτη φορά τον Άγιο Βαλεντίνο ως παντρεμένο ζευγάρι.

Τα δύο εντυπωσιακά μοντέλα, οι πρώην Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο, φόρεσαν δύο εντυπωσιακά κόκκινα φορέματα και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με φόντο το πιο εντυπωσιακό τοπίο.

Ως επιτυχημένα μοντέλα γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά για μια εντυπωσιακή φωτογράφιση. Τόσο η Μαριάνα Βαρελά όσο και η Φαμπιόλα Βαλεντίν αναρτούν συχνά φωτογραφίες από τη νέα τους καθημερινότητα. Είναι πια παντρεμένο ζευγάρι.

«Με ευχαριστεί να σε αγαπώ κάθε ημέρα. Ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου». Με αυτό το σχόλιο συνόδευε το βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό η Φαμπιόλα Βελεντίν για τη σύζυγό της Μαριάνα Βαρελά.

Σε άλλη της ανάρτηση έγραφε «Χρόνια πολλά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Να έχετε μια όμορφη μέρα γεμάτη αληθινή αγάπη».

Η σχέση και ο γάμος Μαριάνα Βαρελά – Φαμπιόλα Βαλεντίν

Τα δύο πανέμορφα μοντέλα, που πρωταγωνίστησαν στη διαφήμιση για το πρώτο άρωμα της εταιρείας «Fenty Beauty» της Ριάνα, μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι ακούγεται να συζητά για το πώς το love story τους έχει ενδυναμωθεί συγκριτικά με την πρώτη τους γνωριμία.

Μαριάνα Βαρελά και Φαμπιόλα Βαλεντίν είχαν κρατήσει τη σχέση τους μυστική για δύο χρόνια προτού τελικά εκπλήξουν τον κόσμο με τον γάμο τους.

Η 26χρονη Μις Αργεντινή Μαριάνα Βαρελά και η 22χρονη Μις Πουέρτο Ρίκο Φαμπιόλα Βαλεντίν γνωρίστηκαν σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Ταϊλάνδη το 2020.

Στο σποτάκι για το άρωμα Fenty Eau de Parfum τα δύο μοντέλα φιλιούνται στο ηλιοβασίλεμα. Διηγούνται τη συνάντησή τους στην Ταϊλάνδη και αποκαλύπτουν ότι συνδέθηκαν από την πρώτη στιγμή.

Δεν τους πήρε πολύ καιρό για να γίνουν αχώριστες. «Όλα συνέχισαν να κυλούν και να μετατρέπονται σε μια όμορφη φιλία. Τώρα έχει γίνει ακόμα πιο ισχυρή και αυτό είναι μαγικό. Να βρίσκεις κάποιον στη ζωή σου» ακούγεται να λέει το ένα από τα δύο μοντέλα στο κλιπ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024