Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lady Gaga: Η πρώτη φωτογραφία σαν Harley Quinn στο νέο «Joker»

Lady Gaga: Η πρώτη φωτογραφία σαν Harley Quinn στο νέο «Joker»

Άκρως εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η συνέχεια του «Joker» με τη Lady Gaga και τον Joaquin Phoenix. 

Ο Joaquin Phoenix θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως Joker. Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Harley Quinn, την οποία υποδύεται η Lady Gaga.

Η διάσημη superstar ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από την ταινία «Folie á Deux». Ένα στιγμιότυπο με την ίδια και τον Joaquin Phoenix που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκέντρωσε κάποια εκατομμύρια likes μέσα σε λίγες ώρες.

Το πολυαναμενόμενο sequel του Joker αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Από τη φωτογραφία που ανέβασε η Lady Gaga στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια, που υποδύεται τη Harley Quinn, αντιλαμβανόμαστε πως το ζευγάρι ανταλλάζει ένα παθιασμένο φιλί.

Κάτι που προδίδει το γεγονός πως τα πρόσωπά τους έχουν λερωθεί από το κατακόκκινο κραγιόν της Harley Quinn.

Η Harley Quinn, γνωστή και ως Dr. Harleen Quinzel, είναι η θρυλική κακιά και το αντικείμενο του πόθου του Joker. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο άσυλο Arkham της Γκόθαμ Σίτι, όταν ήταν ψυχολόγος του.

Ο χαρακτήρας της Harley Quinn δημιουργήθηκε για πρώτη φορά για το διάσημο καρτούν του 1992 «Batman: The Animated Series».

Από τις σελίδες των κόμικς και τη μικρή οθόνη, η θρυλική ηρωίδα ζωντάνεψε και στον κινηματογράφο. Ήταν η Margot Robbie που μεταμορφώθηκε σε Harley Quinn στο «Suicide Squad» του 2016, στο sequel του 2021 «The Suicide Squad», καθώς και στη spinoff ταινία «Birds of Prey» (2020).

Η Lady Gaga ως Harley Quinn στο νέο Joker

Είναι σειρά της Lady Gaga να μεταμορφωθεί σε Harley Quinn, κάτι που αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Η Lady Gaga μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν πηγές από το περιβάλλον της, είχε αφοσιωθεί στο πολυαναμενόμενο sequel του «Joker».

Η ταινία «Joker» κυκλοφόρησε το 2019 με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office. Είχε μάλιστα κερδίσει 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Ήταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών. Χάρισε στον Joaquin Phoenix το πρώτο του Όσκαρ για τον ρόλο του ως αποτυχημένου κωμικού ο οποίος βυθίζεται στην παραφροσύνη και τη βία.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024