Εμφανίστηκε σε μεσημεριανή εκπομπή χωρίς σουτιέν – Ακατάλληλο βίντεο
Τρέχουν και δεν φτάνουν!
Το σημερινό θέμα του My Style Rocks ήταν «πάρτι μασκέ». Οι διαγωνιζόμενες επέλεξαν μερικές «τολμηρές» εμφανίσεις για το συγκεκριμένο κόνσεπτ, με την Όλγα να το… παρακάνει με το σύνολό της.
Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με μία βερμούδα με παγιέτες, ενώ πάνω από αυτή συνδύασε μια μπλε γούνα.
Μέσα από τη γούνα της ωστόσο, επέλεξε να μη φορέσει τίποτα. Η παίκτρια του διαγωνισμού μόδας κάλυψε το στήθος της με δύο αυτοκόλλητα σε σχήμα αστεριού.
Όταν είδαν την εμφάνισή της οι κριτές ενθουσιάστηκαν, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να της λέει πως ναι μεν, το σύνολό της είναι τολμηρό, αλλά θα το ήθελε χωρίς τη γούνα.
«Θέλω να βλέπω λίγο περισσότερο τα «αστεράκια». Μπορεί να ήταν υπερβολικό, αλλά θα μπορούσες να βάλεις μια δαφάνεια, κάτι, να ήταν η βασική λεπτομέρεια» της είπε ο κριτής.
Δείτε το βίντεο
- Γρηγορίου: «Μας αφήνει πικρή γεύση η ισοπαλία – Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια»
- Ο τουρισμός σε Ελλάδα και Μεσόγειο μετρά το κόστος του πολέμου στο Ιράν – Οι Ευρωπαίοι αλλάζουν πορεία
- Super League: Η βαθμολογία μετά τους αγώνες σε Κρήτη, Σέρρες και Λάρισα (pic)
- Είναι ο Ντόου… man of the match – Ο Αρτέτα εμπιστεύτηκε το πουλέν του και δικαιώθηκε
- Οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί του Xόλιγουντ για το 2025
- Γιατί θέλουν να ξεριζώσουν την πικροδάφνη από τα σχολεία;




