Εμφανίστηκε σε μεσημεριανή εκπομπή χωρίς σουτιέν – Ακατάλληλο βίντεο
Τρέχουν και δεν φτάνουν!
Το σημερινό θέμα του My Style Rocks ήταν «πάρτι μασκέ». Οι διαγωνιζόμενες επέλεξαν μερικές «τολμηρές» εμφανίσεις για το συγκεκριμένο κόνσεπτ, με την Όλγα να το… παρακάνει με το σύνολό της.
Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με μία βερμούδα με παγιέτες, ενώ πάνω από αυτή συνδύασε μια μπλε γούνα.
Μέσα από τη γούνα της ωστόσο, επέλεξε να μη φορέσει τίποτα. Η παίκτρια του διαγωνισμού μόδας κάλυψε το στήθος της με δύο αυτοκόλλητα σε σχήμα αστεριού.
Όταν είδαν την εμφάνισή της οι κριτές ενθουσιάστηκαν, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να της λέει πως ναι μεν, το σύνολό της είναι τολμηρό, αλλά θα το ήθελε χωρίς τη γούνα.
«Θέλω να βλέπω λίγο περισσότερο τα «αστεράκια». Μπορεί να ήταν υπερβολικό, αλλά θα μπορούσες να βάλεις μια δαφάνεια, κάτι, να ήταν η βασική λεπτομέρεια» της είπε ο κριτής.
Δείτε το βίντεο
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
