Παιδικός καρκίνος: Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους «μικρούς ήρωες»
Ο πρωθυπουργός αφιέρωσε την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου στα παιδιά που παλεύουν «με αισιοδοξία και πείσμα», όπως τονίζει σε ανάρτησή του.
Ανάρτηση με αφορμή τη σημερινή (15/2) Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου έκανε στο Facebook ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στους μικρούς ήρωες που δίνουν τη μάχη για τη ζωή», τόνισε ο πρωθυπουργός.
Και προσέθεσε πως «είναι πολύ σκληρό όταν παιδιά αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, όμως το κάνουν με αισιοδοξία και πείσμα. Το δικό τους παράδειγμα πρέπει να ακολουθήσουμε. Nα σταθούμε δίπλα τους με όλες τις δυνάμεις μας», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Τα τελευταία δύο χρόνια έχει τεθεί σε λειτουργία το Εθνικό Μητρώο Νεοπλασιών Παιδικής Ηλικίας. Ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια της ιατρικής κοινότητας, για την παρακολούθηση παιδιών και εφήβων με καρκίνο.
»Οφείλαμε να το κάνουμε. Και το κάναμε», σημείωσε στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.
Η ανάρτηση Μητσοτάκη για τον παιδικό καρκίνο
- Χάρις Αλεξίου: Τι της είπε Γάλλος γιατρός όταν έχασε τη φωνή της
- Πλημμύρισαν δρόμοι στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας-Εφιστάται η προσοχή των πολιτών
- «Ο Μυταράς ήξερε ότι υπήρχε θέμα με τα πλαστά έργα» – Η χήρα του ζωγράφου για την υπόθεση Τσαγκαράκη
- Χρηματοδότηση 15.000.000€ σε Δήμους της Στερεάς Ελλάδας για έργα ύδρευσης
- Μονέκε για Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Ολυμπιακό: «Είμαι σίγουρος ότι γίνονται συζητήσεις»
- Κίνηση: Καθυστερήσεις σε Κηφισό και κέντρο Αθήνας
- Παπασταύρου από Χιούστον για 25η Μαρτίου: Η Εκκλησία κρατά ζωντανό τον δεσμό της ομογένειας με την Ελλάδα
- «Ο Αταμάν έκανε τη λάθος επιλογή με Χολμς και Γιούρτσεβεν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442