Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ισίδωρος Σταμούλης: «Το Ντόλτσε Βίτα το εξαργυρώνουμε μέχρι σήμερα»

Ισίδωρος Σταμούλης: «Το Ντόλτσε Βίτα το εξαργυρώνουμε μέχρι σήμερα»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ισίδωρος Σταμούλης μίλησε για τη θρυλική σειρά Ντόλτσε Βίτα που επιστρέφει στο Mega.

Έχουν περάσει 28 χρόνια. Η θρυλική σειρά Ντόλτσε Βίτα επιστρέφει από αύριο με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας στο Mega. Ο Ισίδωρος Σταμούλης, ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, μίλησε για τη διαχρονική σειρά.

«Ήταν δύσκολο, όταν τέλειωσαν τα γυρίσματα, γιατί είχαμε περάσει καταπληκτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισίδωρος Σταμούλης. Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη. Μίλησε φυσικά και για το Ντόλτσε Βίτα που επιστρέφει στο Mega με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας, από αύριο και κάθε Σαββατοκύριακο στις 17:00.

«Είναι μια διαχρονική σειρά που αντικατόπτριζε μια κανονική ροή μιας οικογένειας, με πράγματα που μπορούσαν να συμβούν. Όταν στο ζάπινγκ πέσω στο Ντόλτσε Βίτα προτιμώ να δω αυτό, πάρα άλλη σειρά, είναι επίκαιρη, έχει ρυθμό, ερμηνείες», ανέφερε αρχικά ο Ισίδωρος Σταμούλης.

«Το εξαργυρώνουμε μέχρι σήμερα»

«Για το Ντόλτσε Βίτα με πρότεινε το κανάλι και η Λιάνα Πατέρα. Επίσης με τον Αλέξανδρο Ρήγα ήμασταν συμμαθητές στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ένιωσα οικεία κι έκανα δοκιμαστικό. Το Ντόλτσε Βίτα ήταν ένα συν που το εξαργυρώνουμε μέχρι σήμερα».

Κλείνοντας, ο Ισίδωρος Σταμούλης ανέφερε: «Γελούσαμε συνέχεια, ξεκινούσαμε στις 8 το πρωί και τελειώναμε 6 το απόγευμα. Ήταν δύσκολο, όταν τέλειωσαν τα γυρίσματα, γιατί είχαμε περάσει καταπληκτικά».

Ντόλτσε Βίτα 28 χρόνια μετά

Έχουν περάσει 28 ολόκληρα χρόνια και ακόμη δεν χορταίνουμε να βλέπουμε «Ντόλτσε Βίτα»!

Ήταν 5 Οκτωβρίου του 1995 όταν γνωρίσαμε για πρώτη φορά τη Χριστίνα Μαρκάτου, μία ώριμη και δυναμική χήρα, η οποία ενδίδει στον έρωτα του κατά πολύ νεότερού της, Αντώνη Καλούδη.

Από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.00, το «ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ», μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, έρχεται στο MEGA με νέα αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Το σίριαλ που δεν παλιώνει ποτέ, που δεν το βαριόμαστε όσες φορές κι αν το έχουμε δει, επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο, με εντυπωσιακή επεξεργασία εικόνας.

Με ξεκαρδιστικές ατάκες που έχουν αφήσει εποχή και ακόμη τις χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και απολαυστικές ερμηνείες από αγαπημένους ηθοποιούς, η κωμική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Λευτέρη Παπαπέτρου, 28 χρόνια μετά, είναι σαν να γράφτηκε σήμερα.

Η ιστορία ξεκινά όταν η Χριστίνα Μαρκάτου πηγαίνει στην Ιταλία για να επισκεφθεί την κόρη της, Ντορίτα, η οποία σπουδάζει εκεί. Στο ταξίδι της επιστροφής, λόγω χιονοθύελλας, το λεωφορείο ακινητοποιείται σε ένα μοτέλ κοντά στην Περούτζα. Η Χριστίνα γνωρίζει τον Αντώνη και περνούν μία βραδιά πάθους, χωρίς αναστολές.

Επιστρέφοντας και η Ντορίτα στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι θα φέρει μαζί το αγόρι της, που κατά σατανική σύμπτωση, είναι ο Αντώνης. Ο παράνομος έρωτας Χριστίνας-Αντώνη ξαναφουντώνει και αποφασίζουν να είναι μαζί, κρυφά απ’ όλους.

Είναι γλυκιά η ζωή με το «Ντόλτσε Βίτα»!

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024