Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζούλια Αλεξανδράτου: Παρουσιάζει τον σύντροφό της για πρώτη φορά

Τζούλια Αλεξανδράτου: Παρουσιάζει τον σύντροφό της για πρώτη φορά

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα social media

Πανευτυχής είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς τις προηγούμενες ώρες έφερε στον στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσω των social media. Δημοσίευσε μία φωτογραφία της με το νεογέννητο και αποκάλυψε ότι θα το νεογέννητο θα πάρει το όνομα Πάρις.

Λίγο μετά τον ερχομό της κόρης της, το μοντέλο έκανε νέο post στο Instagram και αυτή τη φορά ξάφνιασε άπαντες, δείχνοντας το πρόσωπο του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δημοσίευε στιγμιότυπα με τη φουσκωμένη της κοιλιά στα social media, ωστόσο ποτέ δεν είχε δώσει λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά όμως είπε να κάνει μία εξαίρεση για τους θαυμαστές της και να αναφερθεί στον αγαπημένο της.

Στο βίντεο βλέπουμε το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα και το μοντέλο να σχολιάζει: «Για όποιον θέλει να δει τον σύντροφό μου και πατέρα του παιδιού μου κι όλη μου την προσωπική ζωή, μπορεί να πάει στο OnlyFans».

Η ανάρτησή της

Επίσης, σε άλλη της ανάρτηση έδειξε και το πρόσωπο της νεογέννητης κόρης της. «Paris, έγραψε στη λεζάντα και τα σχόλια από τους followers της, που εύχονται τα καλύτερα, έπεσαν «βροχή».

Το αδιανόητο ποσό που βγάζει από το OnlyFans

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία. Έκτοτε απασχόλησε πολλές φορές την επικαιρότητα, με αποκορύφωμα το ροζ βίντεό της, έχοντας εκείνη την εποχή στο πλευρό της ως μάνατζερ τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ενώ οι αλλαγές στην εμφάνισή της λόγω των πλαστικών δεν θυμίζουν σε τίποτα το μοντέλο των καλλιστείων.

Εδώ και χρόνια έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και βρίσκεται στο εξωτερικό. Παρ΄όλα αυτά συνεχίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές της για τις δραστηριότητές της, μέσα από τα social media, ενώ έχει και δικό της λογαριασμό στο OnlyFans, στον οποίο δημοσιεύει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της επί πληρωμή.

Σε Q&A, που πραγματοποίησε στο Instagram, κάλεσε τους ακολούθους της να της κάνουν όποια ερώτηση επιθυμούν. Ένας εξ αυτών τη ρώτησε σχετικά με το OnlyFans και πόσα χρήματα έχει κερδίσει από την πλατφόρμα. Η ίδια απάντησε: «Τον τελευταίο χρόνο μισό εκατομμύριο. Το κάνω 6 χρόνια τώρα».

Σε άλλη απάντησή της, η Τζούλια Αλεξανδράτου σχολίασε πως έχει αλλεργία στους φτωχούς και πως το περιεχόμενο του λογαριασμού της στο OnlyFans περιλαμβάνει πολλά βίντεο με τον σύντροφό της.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024