Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υρώ Μανέ: «Έπαιζα στα “Εγκλήματα” μέχρι τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου»

Υρώ Μανέ: «Έπαιζα στα “Εγκλήματα” μέχρι τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου»

«Είμαι χορτάτη με την καριέρα και τη ζωή μου», παραδέχτηκε η ηθοποιός

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε η Υρώ Μανέ το απόγευμα της Δευτέρας (6/2). Η αγαπημένη ηθοποιός, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, μίλησε για την καριέρα της και τον λόγο που κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ αναφέρθηκε και στις φιλίες της.

«Είμαι χορτάτη με την καριέρα και τη ζωή μου», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε ότι πολλά οφείλει στους γονείς της, οι οποίοι ήταν απλοί άνθρωποι, «ήθελαν να ζήσω σε έναν καλύτερο κόσμο».

«Το πικ της επιτυχίας μου, στο θέατρο “Αλίκη” και στα “Εγκλήματα” συνέπεσε χρονικά με το να φτιάξω και την οικογένειά μου. Ήθελα την ισορροπία. Έπαιζα στα “Εγκλήματα” μέχρι τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου», αποκάλυψε επίσης.

«Είναι στήριγμα»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον λόγο που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Όπως είπε: «Ο Τάσος είναι συνοδοιπόρος στη ζωή, είναι στήριγμα. Αλλά με δυσκολεύει να προβάλω τόσο πολύ την προσωπική μου ζωή, μου είναι σχεδόν κουραστικό, με πλήττει θανάσιμα. Τι νόημα έχει να προβάλω τη ζωή μου; Γιατί; Δεν με αφορά ούτε είμαι τόσο φίλη με τα κοινωνικά δίκτυα».

«Κάποιες φορές εντάξει, αλλά με μέτρο γιατί εάν ξέρεις και έχεις ενσυναίσθηση και μία συγκεκριμένη στάση ζωής δεν μπορείς να προβάλλεις εσύ έναν κόσμο λαμπερό και ωραίο και πόσο ευτυχισμένος είσαι ενώ όλοι οι άλλοι άνθρωπο δεν είναι. Μου φαίνεται προκλητικό και δεν είναι καθόλου μέσα στα standars μου», συμπλήρωσε.

Όσο για τις φιλίες της; «Έκανα παρέα αρχικά με ηθοποιούς, όσο περνάνε τα χρόνια ξεσκαρτάρει το πράγμα, βλέπεις αν είναι αληθινό όλο αυτό, πόσο οι άνθρωποι είναι επί της ουσίας φίλοι. Αποκαλύπτονται οι άνθρωποι στην πορεία της ζωής. Έρχεται κάποια στιγμή που αντιλαμβάνεσαι στη φιλία ότι δεν ήταν αυτό που νόμιζες. Πήρε χρόνο να αποδεχτώ ότι οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που φαίνονται», παραδέχτηκε.

«Όταν έχεις φάει άσχημη κατάσταση από ανθρώπους που πίστεψες και επένδυσες. Υπήρξα θύμα και εγώ, την έπαθα με ανθρώπους που πίστεψα και τους είχα στην πρώτη λίστα της ζωής μου και από εκεί και πέρα είπα όλα μπορούν να συμβούν», κατέληξε.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024