Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Με λένε Levi Davis και κινδυνεύω»: Το βίντεο πριν από την εξαφάνισή του - Οι απειλές και τα χρέη στη μαφία

«Με λένε Levi Davis και κινδυνεύω»: Το βίντεο πριν από την εξαφάνισή του – Οι απειλές και τα χρέη στη μαφία

Το τελευταίο βίντεο του πρώην παίκτη ράγκμπι και αστέρα του X Factor. Εξαφανίστηκε στις 29 Οκτωβρίου και έκτοτε αγνοείται.

Είναι το τελευταίο βίντεο του Levi Davis. Ο αγνοούμενος αστέρας του ράγκμπι και του X Factor ισχυριζόταν πως τον εκβιάζουν. Ότι απειλούν να δολοφονήσουν τον ίδιο και την οικογένειά του. Εξαφανίστηκε στις 29 Οκτωβρίου και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Το ανατριχιαστικό βίντεο του Levi Davis είχε αναρτηθεί στα social media λίγο πριν εξαφανιστεί στη Βαρκελώνη τον Οκτώβριο. Μετά από λίγο είχε διαγραφεί. Ο 24χρονος πρώην παίκτης ράγκμπι και αστέρας του X Factor έκτοτε αγνοείται.

Το βίντεο αποκαλύπτεται στη Mail Online τρεις μήνες μετά την εξαφάνισή του. «Γεια σας, το όνομά μου είναι Levi Davis και η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο… Σας ικετεύω να με ακούσετε και να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι σας λέω».

Στη συνέχεια θα εξηγήσει πως εκβιάζεται και απειλείται από μια ομάδα ατόμων. Πιστεύει ότι θα σκοτώσουν τον ίδιο και την οικογένειά του αν αποκαλύψει την ταυτότητά τους.

Ο Levi Davis υποστηρίζει ότι έδωσε στην αστυνομία πληροφορίες για τους ανθρώπους που τον εκβίαζαν. Σημειώνει πως διεφθαρμένοι αστυνομικοί τους ενημέρωσαν και αρνήθηκαν να τον βοηθήσουν.

Το βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας La Vanguardia πως ο 24χρονος είχε σημαντικά χρέη προς τη σομαλική μαφία στο Λονδίνο. Στο κλιπ ο Levi Davis αναφέρει ότι μετά τη συμμετοχή του στο X Factor το 2019 γνώρισε κάποιον, έκαναν σχέση μέχρι που μια φορά τον νάρκωσαν.

Ένιωσε πως παίρνει πίσω τη δύναμή του με αυτό το βίντεο. Άφηνε αιχμές και για έναν υπουργό της κυβέρνησης. Δεν έδινε ονόματα για να προστατεύσει τον εαυτό του.

Το ασπρόμαυρο κλιπάκι των 15 λεπτών ανέβηκε για λίγο στον λογαριασμό του Levi Davis στο Instagram τον Οκτώβριο. Λίγο αργότερα είχε διαγραφεί.

Αγνούνται τα ίχνη του Levi Davis

«Ο Levi Davis ήρθε στη Βαρκελώνη για να ξεφύγει (από τη σομαλική μαφία). Είχε υιοθετήσει έναν ξέφρενο τρόπο ζωής και βρισκόταν σε πολύ λεπτή κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως ήταν σίγουρος ότι τον κυνηγούσαν» δήλωνε μέλος της ερευνητικής ομάδας της γραμμής έρευνας στην εφημερίδα La Vanguardia.

Το ποσό που χρωστούσε ανερχόταν σε περίπου 120.000 λίρες. Οι ισχυρισμοί για χρέη προς τη σομαλική μαφία ήρθαν στην επιφάνεια στην Ισπανία. Η οικογένειά του πίεζε τις ισπανικές αρχές να ερευνήσουν πιθανό πνιγμό του στο λιμάνι της Βαρκελώνης.

View this post on Instagram

A post shared by LEDA (@thelelife_)

Οι ερευνητές δήλωσαν στη Mail Online πως έχουν λόγους να πιστεύουν ότι ο Levi Davis δεν πνίγηκε στο λιμάνι. Επανέλαβαν ότι δεν είχε βρεθεί πτώμα. Στις 22 Νοεμβρίου είχε ανακοινωθεί πως βρέθηκε στο λιμάνι το διαβατήριό του. Κάτι που είχε οδηγήσει και σε αυτές τις εικασίες για πνιγμό του.

Αναζητούν τις τελευταίες του κινήσεις. Έκανε μια μυστηριώδη συναλλαγή την ημέρα που εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν πως ο αγνοούμενος Βρετανός θα μπορούσε να παγιδευτεί από κάποιον στα social media. Γνωρίζουν ότι σκόπευε να συναντήσει κάποιον που είχε γνωρίσει στα social media.

View this post on Instagram

A post shared by LEDA (@thelelife_)

«Δυστυχώς έχουμε μόνο ένα ψευδώνυμο για να συνεχίσουμε. Ίσως να ήταν δόλωμα από τη μαφία που τον έψαχνε. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε καμία υπόθεση».
Ο Levi Davis έκανε ένα διάλειμμα στην Ευρώπη αφού είχε τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο.

Ήταν το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου που κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας τον συνέλαβαν να φεύγει από την Old Irish Pub. Περπάτησε μια μικρή απόσταση μέχρι τη La Rambla και το Hard Rock Cafe και τα ίχνη του χάθηκαν. Αφού δηλώθηκε η εξαφάνισή του, έκτοτε θεωρείται αγνοούμενος.

View this post on Instagram

A post shared by LEDA (@thelelife_)

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024