Πλέον μπορείς να παραλάβεις τις Public παραγγελίες σου 24 ώρες το 24ωρο σε περισσότερα από 1.200 σημεία πανελλαδικά, μέσω φιλικών προς το περιβάλλον lockers της BOX NOW

Όταν λείπεις όλη την ημέρα στο γραφείο, η παραλαβή των ηλεκτρονικών παραγγελιών σου στο σπίτι παύει να είναι και τόσο βολική. Για αυτό και η δυνατότητα παραλαβής σε οποιαδήποτε μέρα και ώρα της εβδομάδας που προσφέρουν τα Public.gr για περισσότερα από 100.000 προϊόντα, μέσα από τη νέα υπηρεσία locker pickup 24/7 είναι σίγουρο ότι θα απαντήσει στις ανάγκες σου.

Συνεργασία Public & BOX NOW

Η υπηρεσία, την οποία ο μεγαλύτερος omnichannel retailer της Ελλάδας λανσάρει σε συνεργασία με την κορυφαία στον χώρο των smart lockers εταιρεία, BOX NOW, σου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία στο online shopping σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να παραλάβεις με ευκολία και ασφάλεια την παραγγελία σου σε περισσότερα από 1.200 σημεία σε όλη την Ελλάδα και επιτρέποντάς σου να πληρώσεις πριν, αλλά και κατά την παραλαβή μέσω κάρτας.

.

Πώς λειτουργεί

Ψωνίζοντας στο Public.gr είναι πανεύκολο να αξιοποιήσεις την υπηρεσία που, πέρα από την ευκολία που σου προσφέρει, μειώνει σημαντικά και το οικολογικό αποτύπωμα των online αγορών σου. Πρώτο σου βήμα θα πρέπει να είναι η αναζήτηση των προϊόντων με την ένδειξη «Express 24-48 ώρες» – είναι τόσα πολλά, που δεν θα δυσκολευτείς να τα βρεις. Συνέχισε την παραγγελία σου κανονικά και, όταν ολοκληρώσεις τις αγορές σου, επίλεξε ανάμεσα στην παραλαβή από «Κατάστημα ή Locker» και πληκτρολόγησε την περιοχή ή τον ταχυδρομικό σου κώδικα για να εντοπίσεις τα BOX NOW lockers που σε εξυπηρετούν περισσότερο. Στη συνέχεια, με τον κωδικό που θα λάβεις στο κινητό σου, μπορείς να παραλάβεις το πακέτο σου, όποια ώρα σε βολεύει, μιας και η παραγγελία σου θα σε περιμένει για 2 ημέρες από την άφιξή της.

BOX NOW Lockers: Φιλικά και για ‘σένα και για το περιβάλλον

Αν και δεν δυσκολευόμαστε να συμπαθήσουμε οτιδήποτε κάνει τις αγορές μας (ακόμη) πιο άνετες, η υπηρεσία 24/7 locker pickup του Public.gr έρχεται και με άλλο ένα (πιο) σημαντικό προσόν: μειώνοντας τις διαδρομές των διανομέων στην πόλη – συχνά άσκοπες λόγω της απουσίας του παραλήπτη -, αλλά και χάρη στην «πράσινη» λειτουργία των lockers που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια, μειώνει δραστικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κάθε αποστολής. Πρόκειται για άλλη μια κίνηση των Public που εντάσσεται στην ευρύτερη «Green Commerce» πρακτική τους με στόχο την προστασία του πλανήτη.

Από την πλευρά μας, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις τη νέα υπηρεσία. Και κάτι μας λέει ότι δύσκολα θα επιστρέψεις στις «παραδοσιακές» μεθόδους παραλαβής.

Τώρα στα Public ΒΟΧ-άρεις όπου, όπως, όποτε με locker pick up 24/7 και η παραγγελία σου έρχεται κουτί!

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr