Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιέζει η Τσέλσι για τον Φερνάντες

Πιέζει η Τσέλσι για τον Φερνάντες

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση για τη μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες από τη Μπενφίκα στην Τσέλσι, έναντι 120 εκατ. ευρώ.

Η Τσέλσι έχει καταθέσει στο τραπέζι 120 εκατομμύρια ευρώ, περισσότερα από 105 εκατομμύρια λίρες, για να φέρει στο Λονδίνο τον Αργεντινό αμυντικό μέσο της Μπενφίκα Έντσο Φερνάντες.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το διοικητικό συμβούλιο της Μπενφίκα αναμένεται στο επόμενο χρονικό διάστημα να πάρει την απόφασή του για το αν θα δεχθεί την πρόταση και θα δώσει το τελικό «οκ» για τη μεταγραφή.

Τα βρετανικά ΜΜΕ, υπογραμμίζουν ότι αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα δημιουργηθεί νέο ρεκόρ για το αγγλικό ποδόσφαιρο, επισκιάζοντας τα 100 εκατομμύρια λίρες που είχε διαθέσει η Μάντσεστερ Σίτι προς την Άστον Βίλα για τον Τζακ Γκρίλις, το 2021.

Ο Φερνάντες, καλύτερος νεαρός παίκτης της διοργάνωσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που κατάκτησε η Αργεντινή, βρισκόταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο των «Μπλε», αλλά μέχρι στιγμής ο πορτογαλικός σύλλογος είχε κλείσει την πόρτα σε οποιαδήποτε προσφορά.

Ο 22χρονος μέσος υπέγραψε στην Μπενφίκα μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρίβερ Πλέιτ έναντι 10 εκατομμυρίων λιρών, αξία που όπως φαίνεται δεκαπλασιάστηκε σε λίγους μήνες.

Η Τσέλσι, που αποκτήθηκε από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τοντ Μπόιλι, έχει ήδη ξοδέψει αυτόν τον Ιανουάριο πάνω από 180 εκατομμύρια λίρες (περίπου 204 εκατομμύρια ευρώ) για να αγοράσει τον Ουκρανό Μιχάιλο Μούντρικ, τον διεθνή Ιβοριανό Νταβίντ Φοφανά, τον Γάλλο Μπενουά Μπαντιασίλ, τον Βραζιλιάνο Αντρέ Σάντος και τον Νόνι Μαντουέκε, ενώ πήρε δανεικό τον Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024