Τσαπανίδου σε Μάντζο: Είναι και ο Γερουλάνος «ψεκασμένος συνωμοσιολόγος»;
«Ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει μιλήσει για προσπάθεια να τεθεί σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Αν ο κ. Μάντζος έχει άλλη άποψη, ας το δηλώσει ξεκάθαρα»
Επανέρχεται στο θέμα των υπαινιγμών που άφησε σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ενδεχομένως θα μπορούσε να συνεργαστεί σε μια συγκυβέρνηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως αποτέλεσμα εκβιασμού από το υλικό των υποκλοπών.
Έκπληξη
Ανταπαντώντας στην αιχμηρή δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μάντζου ότι η κα Τσαπανίδου υιοθέτησε «πρακτικές Πολάκη» αναπαράγοντας «ψεκασμένα σενάρια και συνωμοσιολογία», η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ παρέπεμψε σε προ ημερών δηλώσεις του Παύλου Γερολάνου που είχε θέσει το ερώτημα αν επικείμενες συνεργασίες των κομμάτων στις εκλογές θα είναι προϊόν προγραμματικής σύγκλισης ή προϊόν εκβιασμού.
Αναλυτικά η απάντηση της Πόπης Τσαπανίδου στον Δημήτρη Μάντζο έχει ως εξής:
«Με έκπληξη παρακολούθησα την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον μου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
»Αφορμή το ερώτημα που έθεσα για το σκοπό των παρακολουθήσεων του μισού πολιτικού συστήματος από το παράκεντρο εξουσίας με ευθύνη του πρωθυπουργού.
»Ερώτημα που εκπορεύεται από την πεποίθησή μου ότι δεν υπήρξαν λόγοι εθνικής ασφάλειας για τις παρακολουθήσεις.
Ομηρία
»Εξάλλου και ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει μιλήσει για προσπάθεια να τεθεί σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
»Αν ο κ. Μάντζος έχει άλλη άποψη, ας το δηλώσει ξεκάθαρα.
»ΥΓ: Παραπέμπω τον κ. Μάντζο που έσπευσε να με χαρακτηρίσει συνωμοσιολόγo και ψεκασμένη, στις προ πέντε ημερών δηλώσεις του κ. Γερουλάνου.
»Είναι και αυτός ψεκασμένος συνωμοσιόλογος;».
- Δίκη Novartis: Ποινές φυλάκισης 25 και 28 μηνών με αναστολή σε Δεσταμπασίδη και Μαραγγέλη
- Τσάμπι Αλόνσο: Το «τρελό» ποσό που κόστισε ο Ισπανός στη Ρεάλ και το εντυπωσιακό ποσοστό νικών του
- Η Björk έχει ένα σχέδιο για να σώσει τη Γροιλανδία από τον Ντόναλντ Τραμπ
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
- Στο 2,6% σκαρφάλωσε ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο – Αυξήσεις «φωτιά» στις τιμές των τροφίμων
- Απεργία ταξί: Με καπνογόνα και κόρνες οδεύουν προς το υπουργείο Μεταφορών

