Μαθητές και μαθήτριες από την Λεόντιο σχολή, συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία και παρέδωσαν προς αξιοποίηση από τους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης υποδέχτηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τους μαθητές και τις μαθήτριες της δευτέρας Γυμνασίου της Λεοντίου Σχολής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Συνοδεύονταν από τις καθηγήτριες Διόμη Γεωργία και Ρούσσου Βιργινία. Κατά την άφιξή τους παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τρόφιμα μακράς διάρκειας, προκειμένου αυτά να χορηγηθούν στους ωφελούμενους – δικαιούχους της δομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εργαζόμενοι στην εστίαση, χαρίζουν τα φιλοδωρήματα 2 μηνών στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης ευχαρίστησε τα παιδιά για την προσφορά τους και μαζί με στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας τους ενημέρωσε για την λειτουργία και το έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην κοινωνία καθώς είναι μια κοινωνική δομή αλληλεγγύης προς τους οικονομικά ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου αν υπήρχε βραβείο ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης θα έπρεπε να αποδοθεί άμεσα.

Οι κοινωνικές δομές των Δήμων της Ελλάδας έχουν κρατήσει όρθια τα φτωχότερα νοικοκυριά της χώρας διαχρονικά. Τα κοινωνικά φαρμακεία, παντοπωλεία, ιματιοθήκες, φροντιστήρια, ΚΔΑΠ και κάθε άλλη δημοτική παροχή – όπως το Βοήθεια στο Σπίτι – βοηθούν με κάθε τρόπο τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με την πολύτιμη συνδρομή εθελοντών και δωρητών.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr