Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έπαινος: Μαθητές παρέδωσαν τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο Νέας Σμύρνης

Έπαινος: Μαθητές παρέδωσαν τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο Νέας Σμύρνης

Μαθητές και μαθήτριες από την Λεόντιο σχολή, συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία και παρέδωσαν προς αξιοποίηση από τους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης υποδέχτηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τους μαθητές και τις μαθήτριες της δευτέρας Γυμνασίου της Λεοντίου Σχολής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Συνοδεύονταν από τις καθηγήτριες Διόμη Γεωργία και Ρούσσου Βιργινία. Κατά την άφιξή τους παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τρόφιμα μακράς διάρκειας, προκειμένου αυτά να χορηγηθούν στους ωφελούμενους – δικαιούχους της δομής.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης ευχαρίστησε τα παιδιά για την προσφορά τους και μαζί με στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας τους ενημέρωσε για την λειτουργία και το έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην κοινωνία καθώς είναι μια κοινωνική δομή αλληλεγγύης προς τους οικονομικά ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου αν υπήρχε βραβείο ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης θα έπρεπε να αποδοθεί άμεσα.

Οι κοινωνικές δομές των Δήμων της Ελλάδας έχουν κρατήσει όρθια τα φτωχότερα νοικοκυριά της χώρας διαχρονικά. Τα κοινωνικά φαρμακεία, παντοπωλεία, ιματιοθήκες, φροντιστήρια, ΚΔΑΠ και κάθε άλλη δημοτική παροχή – όπως το Βοήθεια στο Σπίτι – βοηθούν με κάθε τρόπο τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με την πολύτιμη συνδρομή εθελοντών και δωρητών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024