Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εργαζόμενοι στην εστίαση, χαρίζουν τα φιλοδωρήματα 2 μηνών στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων

Εργαζόμενοι στην εστίαση, χαρίζουν τα φιλοδωρήματα 2 μηνών στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων

Εργαζόμενοι και εργαζόμενες στην εστίαση των Τρικάλων έκαναν μια ξεχωριστή πράξη και χάρισαν τα φιλοδωρήματα τους που έβγαλαν με πολύ κόπο, στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων.

Χιλιάδες χριστουγεννιάτικα «ευχαριστώ», ήταν λίγα από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων, Νίκο Σακκά, προς εργαζόμενους και εργαζόμενες στην εστίαση των Τρικάλων.

Διότι οι νέοι και οι νέες που εργάζονται σε καταστήματα, που μοχθούν καθημερινά, που υποδέχονται με χαμόγελο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες/τριες από όλη τη χώρα, λόγω και του Μύλου των Ξωτικών, σκέφτηκαν και συναποφάσισαν: τα φιλοδωρήματα των τελευταίων δύο μηνών, θα δοθούν για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων.

Και το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022, δύο από τους εργαζόμενους επισκέφθηκαν τον κ. Σακκά στο γραφείο του, παραδίδοντάς του το χρηματικό ποσό.

Ο αντιδήμαρχος δεν εφείσθη λόγων για να ευχαριστήσει εργαζόμενους/ες που σκέφτηκαν μόνο τους συνανθρώπους τους, αυτές τις ημέρες γιορτών, επιδίδοντας χρήματα. Τα οποία θα διατεθούν για την αγορά πρόσθετων πακέτων τροφίμων, τα οποία προσφέρονται στους δικαιούχους του Δήμου Τρικκαίων.

Σημείωσε τη σημασία της κίνησης αυτής, τόνισε «πόσο σημαντικό είναι να δίνεις, ως κοινή προσπάθεια να προσφερθεί κάτι παραπάνω σε ανθρώπους, σε συμπολίτες που το έχουν ανάγκη» και έδωσε έμφαση στην ουσία αυτής της κίνησης, που αποδεικνύει τη σημασία της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024