Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Χρυσοστόμου: Κουρεμένος, ξυρισμένος και με... μουστάκι - Άφωνοι οι παρουσιαστές με την αλλαγή του

Γιώργος Χρυσοστόμου: Κουρεμένος, ξυρισμένος και με… μουστάκι – Άφωνοι οι παρουσιαστές με την αλλαγή του

Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρυσοστόμου

Kαλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης 26/1 ο Γιώργος Χρυσοστόμου και έκανε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να απορήσουν με την εμφάνισή του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε ξυρισμένος με μουστάκι και φορώντας μπερέ στο κεφάλι του, ενώ μάλιστα αποκάλυψε ότι κρατά ένα μυστήριο για τον ρόλο που πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο.

«Είναι λίγο aggresive η κόμμωση στην παράσταση. Κρατάω και ένα μικρό μυστήριο, το κρύβω, δεν θέλω να το αποκαλύψω το κεφάλι μου. Να έρθουν στην παράσταση» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ηρεμία που ο ίδιος βιώνει όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή αλλά και την περίοδο που είχε εθισμό στο αλκοόλ.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρυσοστόμου

«Είναι ύβρις να πω πως ένιωθα ότι έχω ταλέντο, αλλά ένιωθα ότι είμαι κάποιος σημαντικός. Τότε αυτό ένιωθα και καταλάβαινα με την άκρη του ματιού μου ότι συγκινούσα όσο ήμουν πάνω στη σκηνή. Πια πάνω στη σκηνή νιώθω ήρεμος, ενώ έξω επειδή υπάρχει μια ασφάλεια πως αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο την παράσταση. Και 250.000 να χρωστάω στην εφορία, εκείνες τις δυο ώρες δεν θα τα δώσω οπότε αυτό ηρεμεί πάρα πολλά» είπε αρχικά.

«Ευτυχώς που ήρθε η ώρα και ένιωσα ένα τίποτα γιατί καταλαβαίνεις κάποια στιγμή ότι δεν περνάει από κάτω και δεν μπορείς να είσαι πιο έξυπνος από αυτόν που είναι από κάτω ούτε πιο έξυπνος από αυτός που παίζεις» συμπλήρωσε.

«Με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι μια μέρα αποφάσισα να μην ξαναπιώ, να μην ξαναδουλέψω νύχτα και όλο αυτό άρχισε να πέφτει αν και άφησε μια σκιά για πολύ καιρό. Μην παρεξηγηθώ, όμως, δεν ήμουν αλκοολικός, όχι ότι θα είχα πρόβλημα να το έλεγα αλλά έπινα κάθε μέρα και αυτό με έκανε εύφλεκτο» θα πει σχετικά με το πρόβλημα που είχε με το αλκοόλ.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να ξυπνήσω και όλα ήταν λίγο πιο διαστρεβλωμένα. Δεν ανησύχησα όμως γιατί δεν έπινα ποτέ πριν από την παράσταση, ποτέ δεν σηκώθηκα να πιω κάτι, απλά μετά την παράσταση μέχρι αρκετά πρωί και… καληνύχτα. Μετά κατάλαβα ότι, όντας αναγνωρίσιμος και δουλεύοντας νύχτα, έπινα λίγο γρήγορα γιατί φοβόμουν τον κόσμο που ερχόταν» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024