Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευαγγελία Λιακούλη: «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ χορεύουν το ταγκό του βάλτου»

Ευαγγελία Λιακούλη: «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ χορεύουν το ταγκό του βάλτου»

«Το ΠΑΣΟΚ καταψηφίζει την κυβέρνηση, αλλά δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η κυρία Λιακούλη στην ομιλία της στη Βουλή.

Στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, τοποθετήθηκε ως εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Ευαγγελία Λιακούλη.

«Τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ τους ενώνει ο έλεγχος και το μοίρασμα της εξουσίας» είπε η κυρία Λιακούλη, τονίζοντας ότι, πολλές φορές, τα δύο κόμματα «χορεύουν μαζί το ταγκό του βάλτου, τσαλαβουτώντας στα νερά και μοιράζοντας ρόλους και θέσεις, μόνο και μόνο γιατί το σόου πρέπει να συνεχιστεί».

Αναφερόμενη στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης είπε ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των υποκλοπών με θεσμικό και νομικά ενάρετο τρόπο, «πηγαίνοντας στον Άρειο Πάγο και όχι εξευτελίζοντας τη Βουλή, όπως κάνατε εσείς οι δύο προ λίγων λεπτών».

«Ο Γεραπετρίτης ομολόγησε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ένοχοι»

Σχολιάζοντας την απάντηση της κυβέρνησης στην πρόταση δυσπιστίας, διά του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, και την φράση του «ένοχος, ένοχον ού ποιεί», η γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Με εντυπωσιάσατε. Αυτοί είστε. Έτσι περιγράφετε τον εαυτό σας, σαν δύο ένοχοι που μαλώνετε. [..] Λέτε λοιπόν στο λαό ότι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να με κατηγορήσει, διότι είναι ένοχος όπως κι εγώ. Αυτό είπατε στο λαό. Ότι είμαστε και οι δύο ένοχοι και ότι εγώ δεν είμαι περισσότερο ένοχος από ό,τι είστε εσείς».

Καταλήγοντας, η Ευαγγελία Λιακούλη είπε ότι το δίλημμα των επερχόμενων εκλογών θα είναι «ή με αυτούς που είναι ικανοί για όλα, αρκεί να έχουν μία θέση εξουσίας σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, των θεσμών και της Δημοκρατίας, ή με αυτούς που είναι ικανοί να τα θυσιάσουν όλα, χάριν της κοινωνικής ειρήνης, της ευημερίας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι στη δεύτερη όχθη. Ποτέ το ΠΑΣΟΚ δεν έπαιξε τη χώρα στα ζάρια και δεν θα το κάνει ποτέ», τόνισε η κυρία Λιακούλη, η οποία προανήγγειλε ότι το κόμμα της θα καταψηφίσει την κυβέρνηση, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως δεν εμπιστεύεται την αξιωματική αντιπολίτευση, γι’ αυτό και καλεί τον ελληνικό λαό «να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ, που είναι έτοιμο, κάθε φορά που χρειάζεται, να τα θυσιάσει όλα για την πατρίδα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024