Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρίζα Ρίζου: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για να μην είμαι εγκλωβισμένη από το παρελθόν»

Μαρίζα Ρίζου: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για να μην είμαι εγκλωβισμένη από το παρελθόν»

Άγνωστες πτυχές της ζωής της αποκάλυψε η Μαρίζα Ρίζου

Η Μαρίζα Ρίζου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (24/1) στο The 2night show και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας, τη συμμετοχή της στο X-Factor και τις σχέσεις που έχει σήμερα με τους υπόλοιπους κριτές.

«Οι γονείς μου δε μου λένε καθόλου για γάμο και παιδί. Είναι πολύ ωραίοι τύποι. Και μάλιστα η μαμά μου, μού λέει “αν δε σου βγει να μην το κάνεις”. Εγώ θα ήθελα να κάνω ό,τι νιώθω την ώρα που το κάνω ότι είναι σωστό για την ψυχή μου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Παλιότερα ήμουν πολύ αρνητική. Δεν ήθελα με τίποτα. Νομίζω μετά την ψυχοθεραπεία που κατάλαβα όντως τη δύναμή μου, οπότε δεν είχα ανάγκη να είμαι επιθετική, είμαι πολύ ανοιχτή στη ζωή».

«Έφτασα σε σημείο υπαρξιακής κρίσης»

Επίσης, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι κάνει ψυχοθεραπεία, η οποία την έχει βοηθήσει αρκετά: «Οι σχέσεις είναι καθρέφτης και είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να εξελιχθούμε γιατί πιστεύω ότι στις ερωτικές σχέσεις βγαίνουν όλα μας τα τραύματα. Εγώ ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για να είμαι ελεύθερη, και δεν εννοώ ελεύθερη χωρίς δεσμό, εννοώ να μην είμαι εγκλωβισμένη από το παρελθόν».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε για την δύσκολη περίοδο στη ζωή της: «Έφτασα σε ένα σημείο, μικρής ματαίωσης και υπαρξιακής κρίσης πριν από ένα – δύο χρόνια. Κατέληξα πως όλα αυτά έχουν πολύ μεγάλη σημασία και είναι υπέροχα, αλλά το ότι έχω τους ανθρώπους μου και το χωριό μου και μοιράζομαι τη ζωή μου και συμπορεύομαι για μένα αυτό είναι το πιο πολύτιμο και το πιο σπουδαίο».

Όσον αφορά το X-Factor, είπε: «Μου άρεσε πολύ το πως το κάναμε με τον Χρήστο, τον Μιχάλη και τον Στέλιο. Ο Στέλιος είναι αδερφός, δεν το πίστευα αυτό. Εγώ είμαι πολύ κλειστή κι αμυντική και μου αποκαλύφθηκε κάτι τρομερό με τον Στέλιο. Τον λάτρεψα, διαφέρουμε, έχουμε άλλη αισθητική, αλλά και πολλά κοινά στοιχεία. Έμαθα πάρα πολλά από αυτόν. Φανταστικός ερμηνευτής, ψυχάρα και φοβερός τύπος… Με τον Στέλιο έγινε κάτι μαγικό. Τον λατρεύω, τον εκτιμώ, τον αγαπώ και τον θαυμάζω πολύ. Με τον Μάστορα είμαστε ξαδερφάκια και συγγενείς από κάπου σίγουρα. Πολύ γέλιο. Αν δεις το backstage, το καταλαβαίνεις. Πολλή χαζομάρα. Αν δεν ήταν αυτά τα παιδιά, δεν ξέρω αν θα την πάλευα. Το ίδιο κι ο Μιχάλης. Ήμασταν οικογενειακά. Γελούσαμε και τρώγαμε όλοι μαζί σε ένα καμαρίνι».

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα είπε

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024