Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αριδαία: Το μήνυμα του Σάκη Καρπά των Unboxholics για τις πλημμύρες

Αριδαία: Το μήνυμα του Σάκη Καρπά των Unboxholics για τις πλημμύρες

«Υπομονή σε όσους δοκιμάζονται και αν μπορούμε να προσφέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο βοήθεια, να μας ενημερώσετε»

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Αριδαία λόγω των πλημμυρών, που έφερε μαζί της η κακοκαιρία, που έπληξε τις προηγούμενες ώρες την περιοχή.

Η πόλη έχει μετατραπεί σε μια απέραντι λίμνη ενώ ζημιές έχουν προκληθεί σε καταστήματα και υπόγεια, στο γήπεδο του Αλμωπού και σε χωράφια.

Όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παραμένουν σήμερα κλειστές και οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους.

Οι εικόνες από τους πλημμυρισμένους δρόμους της Αριδαίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και φανερώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Μία από αυτές είναι και του Σάκη Καρπά. Το μέλος των Unboxholics, που στο YouTube σημειώνουν τεράστια επιτυχία μετρώντας 970 χιλιάδες συνδρομητές, δημοσίευσε μία φωτογραφία από κεντρικό δρόμο της πόλης που θυμίζει ποτάμι και στη λεζάντα σχολίασε ότι όσο ζει στην Αριδαία δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Τραγική η κατάσταση σήμερα στην Αριδαία. Ήμασταν όλη μέρα στο βουνό χωρίς σήμα και δεν είχαμε ιδέα τι γινόταν. Μπήκαμε στο κέντρο για να αφήσουμε τα παιδιά στα σπίτια τους και συναντήσαμε μια Βενετία. Ακόμη και με το τζιπ παραλίγο να μείνουμε από το ύψος του νερού (φανταστείτε το πόσο νερό συναντήσαμε) στην πλατεία, στο ύψος των ταξί. 36 χρόνια σε αυτήν την πόλη, πρώτη φορά αντικρίζω τέτοιο θέαμα. Δυστυχώς, κάποιοι υπέστησαν και ζημιές στους χώρους τους απ’ ό,τι βλέπω από τις αναρτήσεις φίλων και γνωστών. Ας γίνει μάθημα για όλους μας το σημερινό. Υπομονή σε όσους δοκιμάζονται και αν μπορούμε να προσφέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο βοήθεια με τα ίδια μας τα χέρια, να μας ενημερώσετε!».

Η ανάρτησή του

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024