Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαύρο Ρόδο: «Το ολόφωτο ζεύγος το έχει πάει σε άλλο επίπεδο» - Το Twitter υποκλίθηκε σε Ελισάβετ και Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: «Το ολόφωτο ζεύγος το έχει πάει σε άλλο επίπεδο» – Το Twitter υποκλίθηκε σε Ελισάβετ και Πέτρο

Ρεσιτάλ ερμηνείας από τους δύο πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του MEGA

Καθηλωτικό ήταν (και) το χθεσινό επεισόδιο του «Μαύρου Ρόδου», με τους χρήστες του Twitter να αποθεώνουν τους ηθοποιούς και να σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο τις εξελίξεις.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/1) ο Πέτρος και η Ελισάβετ έπεσαν θύματα απαγωγής. Όταν έγινε αντιληπτό ότι αγνοούνται, τόσο στην Πάτρα όσο και στη Γερακιανή επικράτησε αναστάτωση. Ο Λευτέρης οργισμένος πήγε στο μοναστήρι και ζήτησε να μάθει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της κόρης του, ενώ η Κύρα κατηγόρησε ευθέως τον Βίκο πώς εκείνος βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση του εγγονού της.

Στο μεταξύ, οι απαγωγείς τραυμάτισαν τον Πέτρο και η Ελισάβετ τον φρόντισε με μεγάλη τρυφερότητα. Οι δύο νέοι, κλεισμένοι σε ένα μέρος που κανείς δεν γνωρίζει, παρά τον φόβο και την αγωνία τους άρχισαν να έρχονται (επιτέλους) πιο κοντά. Τα γλυκά λόγια που αντάλλαξαν και η αγάπη που έδειξαν ο ένας στον άλλον συγκίνησαν τους τηλεθεατές και τα σχόλια στο διαδίκτυο πήραν «φωτιά».

«Το ολόφωτο ζεύγος το έχει πάει σε άλλο επίπεδο !!! Εξαιρετική δουλειά και χημεία μεταξύ των παιδιών από τα καλύτερα ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης», «Απόψε απέδειξαν πόσο πολύ αγαπάει ο ένας τον άλλον», «Συγγνώμη είδα καλά; ΗΕλισάβετ φίλησε τον Πέτρο στο μάγουλο;», «Ρε σεις τι βλέπουμε απόψε;», «Η χημεία τους, ο τρόπος που συγκινούν με την αγάπη του Πέτρου και της Ελισσάβετ, το πώς δείχνουν τα συναισθήματά τους, είναι απόλυτα άρτιος», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια στο #mavrorodo.

Δείτε τα tweets

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024