Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Παραιτήθηκε από αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος η Αναστασία Σιμητροπούλου

ΠΑΣΟΚ: Παραιτήθηκε από αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος η Αναστασία Σιμητροπούλου

Επικαλείται προσωπικούς λόγους

Την παραίτησή της από την θέση της αναπληρώτρια εκπρόσωπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, υπέβαλε της προηγούμενες ημέρες η Αναστασία Σιμητροπούλου.

Σύμφωνα με την ίδια η παραίτηση της έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους.

Προσωπική επιλογή Ανδρουλάκη

Η Αναστασία Σιμητροπούλου βρισκόταν στην θέση αυτή, με απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη αμέσως μετά τις εσωκομματικές εκλογές.

Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος και δημοτική σύμβουλος στον Άλιμο. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και από τον Σεπτέμβριο του 2007 είναι μάχιμη δικηγόρος με δικηγορικό Γραφείο στο Καλαμάκι.

Η φημολογία για εκείνη είχε ενταθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς ενώ η παρουσία της στα ψηφοδέλτια του νότιου τομέα της Β’ Αθηνών ήταν δεδομένη, οι εμφανίσεις της είχαν περιοριστεί αρκετά. Όπως φαίνεται ως τώρα, το όνομά της δεν θα συμπεριλαμβάνεται στις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων που θα ανακηρυχθούν στην Κεντρική Επιτροπή, την ερχόμενη Κυριακή.

Μέχρι τώρα από την Χαριλάου Τρικούπη δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το θέμα.

Είχε προηγηθεί η παραίτηση Περιβολάρη

Λίγες ημέρες πριμ με επιστολή του, ο Παντελής Περιβολάρης ανακοίνωνε την απόσυρση της υποψηφιότητάς του στον Νομό Καστοριάς αλλά και την αποχώρησή του από το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

«Λίστες απολύσεων υπαλλήλων που δεν στήριξαν το Νίκο Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές, είναι πρακτικές που συμβαίνουν αλλού και όχι στο πιο δημοκρατικό κόμμα που γνώρισε ο τόπος, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Ελπίζω η απόφασή μου αυτή να αποτελέσει ανάχωμα στα σχέδια που επεξεργάζονται ορισμένοι στη Χαριλάου Τρικούπη», σημείωνε με αιχμές στην επιστολή του ο Παντελής Περιβολάρης.

Επίσης είχε αναφέρει ότι: «Θα είμαι παρών στο δημόσιο λόγο για να μην γίνει το ΠΑΣΟΚ παρακολούθημα και δεκανίκι άλλων κομμάτων και ειδικά του Σύριζα, όπως ‘μαγειρεύουν’ οι μαθητευόμενοι μάγοι που έχουν αναλάβει τις τύχες του Κινήματος».

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024